Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
1941:
--- Cytat: Idris w 14 Lip 2013, 22:03:00 ---A co mi tam dam się wciągnąć.
Jakieś takie oczywiste oczywistości w tym artykule piszą, że nie bardzo chciało mi się do końca czytać.
Jasne że po pojawieniu sie dziecka zycie seksualne sie zmienia i tylko naiwny sądził by że na lepsze.
Zresztą 41, coś mi się wydaje, ze Ty w PL zostawiłeś potomka wiec sam możesz się w tym temacie wypowiedzieć.
Ale katolicki podryw rządzi :D
--- Koniec cytatu ---
Czy ja pozostawiłem potomka?, czy Ty naprawde wierzysz w to co piszesz??? Ktora by mi dała sobie zrobic ;D ;D ;D
Idris:
Nie ja wierzę w to co czytam, a gdzieś mi się o oczy obilo. Chociaż teraz tak myślę, że to mógł być żart lub marudzenie.
1941:
--- Cytat: Idris w 14 Lip 2013, 22:16:51 ---Nie ja wierzę w to co czytam, a gdzieś mi się o oczy obilo. Chociaż teraz tak myślę, że to mógł być żart lub marudzenie.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem gdzie Ty to mogłas tu wyczytac, chyba taktycznie jedynie hahahaha ;)
Zareczam Cie, ze nie znalzła sie taka, chyba ze interesujesz sie historia ??? ;)
Poza tym jest takie powiedzenie, ze na pochyłe drzewo............... . ;D ;D ;D
Idris:
--- Cytat: 1941 w 25 Mar 2013, 20:19:23 ---
Odkad place alimenty, h.... reki nie podaje! Ale ile razy mozna brac prysznic? no chyba ze ogladac film bedac pod prysznicem! To jest to, dzieki!
--- Koniec cytatu ---
Obecny topik, str 6. Chociaż przyznaję jakby się głębiej zastanowić mogłam wziąć tą żartobliwą rozmowę zbyt dosłownie. Taka moja wada, jak już pisałam wierzę słowu pisanemu.
Jeśli urazilam przepraszam
1941:
--- Cytat: Idris w 14 Lip 2013, 22:34:01 ---Obecny topik, str 6. Chociaż przyznaję jakby się głębiej zastanowić mogłam wziąć tą żartobliwą rozmowę zbyt dosłownie. Taka moja wada, jak już pisałam wierzę słowu pisanemu.
Jeśli urazilam przepraszam
--- Koniec cytatu ---
::) ::) ::) ;D
Nie uraziłas spoko hahaha ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej