Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
1941:
--- Cytat: Idris w 14 Lip 2013, 23:13:49 ---Artystę chwalilam nie Ciebie więc nie ma za co dziękować ;)
A pora do snu najwyższa , jutro z samego rana trzeba w kierat. I im bardziej o tym myślę tym mniej chce mi się spać.
Na dodatek zdałam sobie sprawę z tego, zewnętrzne skacze z jednego tematu na drugi a rozmawiam z tą samą osobą. Ciekawe czy to uleczalne...
--- Koniec cytatu ---
Juz wiecej nie bede Ci przeszkadzał, sorki, w tematach gdzie piszesz.
Idris:
--- Cytat: 1941 w 14 Lip 2013, 23:17:37 ---Juz wiecej nie bede Ci przeszkadzał, sorki, w tematach gdzie piszesz.
--- Koniec cytatu ---
Ja Pier... znowu drażliwy się znalazł. A gdzie ja napislalam, że przeszkadzasz? Zasugerowalam?
Ręce opadowywuja.
1941:
Idrys to co ma byc uleczalne w takim razie? ??? ::)
1941:
Moze ten temat??? wklejam pytanie z innego forum :
Pytanie do zajętych mężczyzn
Po co szukacie sobie kochanek będąc w związkach,nie pytam w tym momencie o seks bo to oczywiste.Chodzi mi raczej o emocjonalną sferę takiego związku.Czy to po prostu dla Was jest tylko dowartościowanie,że jeszcze ktoś się może Wami zainteresować?
Czytaj więcej na http://facet.interia.pl/forum/kochankadowartosciowanie-tematy,dId,2239993?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
http://facet.interia.pl/forum/kochankadowartosciowanie-tematy,dId,2239993
Ja osobiscie mysle, ze chodzi o urozmaicenie i jak zwykle sprawa rozbija sie o dupe ;)
Co na to inni?
A co na to Panie?
psychopata:
--- Cytat: 1941 w 16 Lip 2013, 18:58:08 ---Moze ten temat??? wklejam pytanie z innego forum :
Pytanie do zajętych mężczyzn
Po co szukacie sobie kochanek będąc w związkach,nie pytam w tym momencie o seks bo to oczywiste.Chodzi mi raczej o emocjonalną sferę takiego związku.Czy to po prostu dla Was jest tylko dowartościowanie,że jeszcze ktoś się może Wami zainteresować?
--- Koniec cytatu ---
Jasne, ze chodzi o urozmaicenie. Wiadomo, jak to jest po kilku/kilkunastu wspolnych latach, znamy sie jak lyse konie, nic nas w sobie zaskoczyc nie moze, a z kims nowym to zawsze jakis dreszczyk emocji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej