Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (57/63) > >>

1941:

--- Cytat: psychopata w 16 Lip 2013, 19:04:20 ---Jasne, ze chodzi o urozmaicenie. Wiadomo, jak to jest po kilku/kilkunastu wspolnych latach, znamy sie jak lyse konie, nic nas w sobie zaskoczyc nie moze, a z kims nowym to zawsze jakis dreszczyk emocji.

--- Koniec cytatu ---

Ale czy lepszy?
Przewracac sie z takim "Pucharem przechodnim"??? Taka odmiana???
Przygoda pewnie tak ale............ co dalej??? Jak małzonka wyczai, to ta z ktora sie znasz jak łyse konie i jest Ci wygodnie i stabilnie, przewidywalnie, chyba spokojnie tez, spokojowo podejdzie do sprawy, pogłaszcze po głowce i powie Psycho dosc tej zabawy zostaw na razie te dziwki i juz wracaj do domciu, obiadek czeka  ;) ;D ;D ;D Jutro sie pobawisz znowu  ;)

psychopata:

--- Cytat: 1941 w 16 Lip 2013, 19:10:23 ---Ale czy lepszy?
--- Koniec cytatu ---
Tego nie powiedzialem ;) Natomiast znam wielu facetow, ktorzy maja "kryzys wieku sredniego" i wtedy zaczynaja skoki w boki, nie mysli sie o konsekwencjach w takim momencie.

--- Cytuj (zaznaczone) ---Przygoda pewnie tak ale............ co dalej??? Jak małzonka wyczai, to ta z ktora sie znasz jak łyse konie i jest Ci wygodnie i stabilnie, przewidywalnie, chyba spokojnie tez, spokojowo podejdzie do sprawy, pogłaszcze po głowce i powie Psycho dosc tej zabawy zostaw na razie te dziwki i juz wracaj do domciu, obiadek czeka  ;) ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
No wlasnie, co dalej. Malzonka, gdyby sie dowiedziala, spakowalaby mi walizki i zazadala rozwodu, to wiem na pewno 8).

1941:

--- Cytat: psychopata w 16 Lip 2013, 19:22:25 ---Tego nie powiedzialem ;) Natomiast znam wielu facetow, ktorzy maja "kryzys wieku sredniego" i wtedy zaczynaja skoki w boki, nie mysli sie o konsekwencjach w takim momencie.No wlasnie, co dalej. Malzonka, gdyby sie dowiedziala, spakowalaby mi walizki i zazadala rozwodu, to wiem na pewno 8).

--- Koniec cytatu ---

Nie byłoby kolacji przy swiecach, dla wyjasnienia i długich wspolnych rozmow w celu rozwiazania problemu  ??? ???

psychopata:

--- Cytat: 1941 w 16 Lip 2013, 19:26:43 ---Nie byłoby kolacji przy swiecach, dla wyjasnienia i długich wspolnych rozmow w celu rozwiazania problemu  ??? ???

--- Koniec cytatu ---
Nie, moja malzonka to kobieta zdecydowana i stanowcza, krotka pilka by byla ;) Wiem, bo kiedys o tym gadalismy, czysto hipotetycznie, rzecz jasna ;)

1941:

--- Cytat: psychopata w 16 Lip 2013, 19:28:12 ---Nie, moja malzonka to kobieta zdecydowana i stanowcza, krotka pilka by byla ;) Wiem, bo kiedys o tym gadalismy, czysto hipotetycznie, rzecz jasna ;)

--- Koniec cytatu ---

No a co mysli o takich paniach???
No czysto hipotetycznie sama w jakichs tam okolicznosciach byłaby skłonna zostac taka "tajemna dama"?
Ja niestety znam, co sie na to zdecydowały, z jedna sam osobiscie sie rozwiodłem, podobnie stanowczo jak Twoja małzonka by to uczyniła hahaha.
Niestety nastawienia i motywacji nie zdazyłem poznac  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej