Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (58/63) > >>

psychopata:
Nie wiem, co mysli o tych paniach albo co konkretnie myslalaby o mojej hipotetycznej kochance, ale wydaje mi sie, ze raczej wyszlaby z slusznego zalozenia, ze nie ma co zwalac winy na kobiete, ze niby uwiodla biednego meza, tylko przyjac do wiadomosci, ze jak on nie potrafi sie powstrzymac, to wynocha z nim.
Czy sama moglaby taka dama zostac, nie wiem. Moze moglaby, gdyby sie zakochala w kims na zaboj? Ale wtedy tez by sie chyba rozwiodla, zeby z tym kims byc.

1941:

--- Cytat: psychopata w 16 Lip 2013, 19:37:49 ---Nie wiem, co mysli o tych paniach albo co konkretnie myslalaby o mojej hipotetycznej kochance, ale wydaje mi sie, ze raczej wyszlaby z slusznego zalozenia, ze nie ma co zwalac winy na kobiete, ze niby uwiodla biednego meza, tylko przyjac do wiadomosci, ze jak on nie potrafi sie powstrzymac, to wynocha z nim.
Czy sama moglaby taka dama zostac, nie wiem. Moze moglaby, gdyby sie zakochala w kims na zaboj? Ale wtedy tez by sie chyba rozwiodla, zeby z tym kims byc.

--- Koniec cytatu ---

No nie, bardziej mi chodzi o taka mentalnosc przechodnia, jesli rozumiesz co mam na mysli hahaha.
Moze inni nam pomoga  ???  :)

1941:
Tutaj cos o najgoretszych miesiacach, gdzie wyposazenie kieszeni faceta w niezbednik pierwszej potrzeby jest obowiazkowe pod grozba konsekwencji  ;)

http://facet.wp.pl/kat,1007823,title,To-w-tym-miesiacu-one-maja-najwieksza-ochote-na-seks,wid,15817315,wiadomosc.html?ticaid=110f4b

Jomir:
Moje doswiadczenie (choc nie koniecznie osobiste  :P), mowi, ze "skoki na boki" zaczynaja sie wtedy kiedy zwiazek kuleje.

Jezeli chodzi o "ta trzecia"/"tego trzeciego" jest nia/nim czesto osoba samotna, ktora liczy na lut szczescia.

Oczywiscie nie mowie tu o sytuacji, kiedy cos sie staje, nagle, spada na na dwoje ludzi "grom z jasnego nieba". To dla mnie juz inny temat - "krew nie woda". Aczkolwiek, generalnie na osoby bedace w stabilnych emocjonalnie zwiazkach, zazwyczaj nic z tego nieba nie spada.
Mowie o planowym poszukiwaniu okazji, partnerow itp.

To tak w skrocie, na szybko :)
Lece spac, zeby u mnie nie zakulawilo ;D ;D ;D

1941:

--- Cytat: Jomir w 16 Lip 2013, 23:49:57 ---Moje doswiadczenie (choc nie koniecznie osobiste  :P), mowi, ze "skoki na boki" zaczynaja sie wtedy kiedy zwiazek kuleje.

Jezeli chodzi o "ta trzecia"/"tego trzeciego" jest nia/nim czesto osoba samotna, ktora liczy na lut szczescia.

Oczywiscie nie mowie tu o sytuacji, kiedy cos sie staje, nagle, spada na na dwoje ludzi "grom z jasnego nieba". To dla mnie juz inny temat - "krew nie woda". Aczkolwiek, generalnie na osoby bedace w stabilnych emocjonalnie zwiazkach, zazwyczaj nic z tego nieba nie spada.
Mowie o planowym poszukiwaniu okazji, partnerow itp.

To tak w skrocie, na szybko :)
Lece spac, zeby u mnie nie zakulawilo ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej