Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (59/63) > >>

Idris:

--- Cytat: 1941 w 16 Lip 2013, 17:47:27 ---Idrys to co ma byc uleczalne w takim razie?  ??? ::)

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co po namysle doszlam do wniosku, ze nie bede Ci o moich domniemanych problemach zdrowotnych opowiadac.  8)

Idris:

--- Cytat: 1941 w 16 Lip 2013, 19:29:29 ---No a co mysli o takich paniach???
No czysto hipotetycznie sama w jakichs tam okolicznosciach byłaby skłonna zostac taka "tajemna dama"?
Ja niestety znam, co sie na to zdecydowały, z jedna sam osobiscie sie rozwiodłem, podobnie stanowczo jak Twoja małzonka by to uczyniła hahaha.
Niestety nastawienia i motywacji nie zdazyłem poznac  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
A co do tematu. To chyba nikt czysto hipotetycznie nie zaklada, ze kiedys moglby byc tajemna pania czy tez panem. Moglabym sie zalozyc, ze gdybys zadal jakiejkolwiek kobiecie pytanie Czy widzisz sie w roli kochanki to odpowiedziala by nie i jeszcze pewno strzelila by focha, ze jej takie pytania zadajesz i watpisz w jej uczciwosc. Dopabuse jak przyjdzie co do czego to wychodzi, ze jednak w zasadzie tak.
Co do nastawienia i motywacji. To chyba podobne jak u mezczyzny. W stalym zwiazku cos kuleje, czegos brak, albo czegos jest za duzo, albo uczucie sie wypalilo, i nie bylo komu albo z kim  popracowac nad tym by sie poprawilo.

1941:
To sie nazywa grom z jasnego nieba  ;) ;D ;D ;D

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/mandat-i-sad-za-seks-na-krakowskim-dworcu,1,5562562,region-wiadomosc.html

Reszta to pikus  :)

Jomir:
Ale sie usmialam  ;D ;D ;D
Masz racje, reszta to pikus  ;D

Idris:
Rok temu bylam swiadkiem podobnego wydarzenia, z tym, ze na Amager Strand. Pan i dwie panie. Tez raczej nie skrepowani powszechnym zainteresowaniem i plazowiczami krecacymi filmiki. Zreszta pewnie o to im chodzilo.

A tak z innej strony http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/zdrowie/psychologia,d2jpf

Czy naprawde  mężczyźni są bardziej skłonni do wybaczenia partnerce zdrady z kobietą?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej