Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (9/63) > >>

martuchnam:

--- Cytat: seba08 w 06 Lut 2012, 10:50:19 --- Nie wyobrażam sobie atrakcyjnej ,czarujacej i inteligentnej kobiety , która pisze przez kilka dni o tym ze chciałaby wypróbować hehehe  :)  i dotknąć hehehe :)  sztucznego członka zanim go sobie uzyje.Jetes paszteciara i tyle .Obleśne musi to być ... jęcząca pod kołdrą spocona pasztetowa z wibratorem a fuuuj jak bym miał taka żone to bym ja oddał darmo do zbierania kamieni na polu

--- Koniec cytatu ---
nie musisz byc niegrzeczny.....
po drugie kupujesz cokolwiek to musisz to najpierw zobaczyc i niewazne czy to jest wibrator,dildo,strap on czy normalne ubranie badz jakakowlwiek inna rzecz...
po trzecie mam otyle kolezanki ktore sa piekne po prostu...
seba sadzac po twoich komentarzach a szczegolnie po ostatnim to jestes strasznie plytki..

seba08:
Staram się nie byc tak głęboki a przy tym pusty jak Ty .Za pół roku mogłbym napisać o Tobie biografie idiotki śledząc te forum :)

martuchnam:

--- Cytat: seba08 w 06 Lut 2012, 11:20:45 ---Staram się nie byc tak głęboki a przy tym pusty jak Ty .Za pół roku mogłbym napisać o Tobie biografie idiotki śledząc te forum :)

--- Koniec cytatu ---
nie sledze tego forum..jestem tu dosc dlugo tylko nie zawsze mam czas zeby sobie popisac...idiotka tez nie jestem..za to mam wlasne zdanie i umiem je wypowiedziec glosno-bo mam gdzies co ludzie mysla i mowia na moj temat- a nie chowac cicho po katach tak jak wiekszosc.Bycie soba zawsze i wszedzie to cecha ktora posiada niewiele osob..
ty mowiac ze majac gruba zona oddalbys ja na pole do zbierania kamieni jestes po prostu kolejnym przykladem typowego wiesniaka ktory wyzej sra niz dupe ma a do tego chyba troszke zacofanym..szkielety juz dawno wyszly z mody a jesli kochasz dana osobe wyglad nie ma z tym nic wspolnego niestety..
kobieta piekna jest jesli dobrze sie czuje we wlasnej skorze i akceptuja ja ludzie ktorzy ja kochaja..

seba08:
Widzisz nawet nie potrafisz zrozumiec sensu głupiej wypowiedzi  jasnej konstrukcji .Jesteś pusta a do tego mało  atrakcyjna Gdybys  była mniej tępa i otwarta nie musiałabyś pisać do powietrza w internecie o swoich potrzebach sekslualnych .Po prostu bys je spełniała albo ktoś pomógłby Tobie w tym a tak nadal jesteś samotnym pasztetem

aarhusN:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Jesteś pusta a do tego mało  atrakcyjna Gdybys  była mniej tępa i otwarta nie musiałabyś pisać do powietrza w internecie o swoich potrzebach sekslualnych .Po prostu bys je spełniała albo ktoś pomógłby Tobie w tym a tak nadal jesteś samotnym pasztetem
--- Koniec cytatu ---

Chyba Cie polubie Seba  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej