Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (11/63) > >>

martuchnam:
seba ocenia i nic go nie zmieni...to typ polaka ktory uwaza sie za rase lepsza...to jest gorzej niz dno..

seba08:
Polak uważajacy sie za rase lepszą ?nie trafiłaś  ,nie znam takich , no chyba że poszukam na marginesie .Już nie płacz nie napisze w tym Twoim temacie wiecej

martuchnam:
seba przestan krytykowac ludzi po kilku postach...tak jak napisala adri obrazanie ludzi ktorych sie nie zna w zupelnosci jest totalnym dnem..kazdy ma prawo do wlasnego zdania i do wypowiedzenia go glosno a to czy sie to komus podoba czy nie to juz akurat drugorzedna sprawa..napewno nie jest to powod zeby wyzywac sie na innych ludziach..ja mam odwagi na tyle w sobie zeby powiedziec co mysle i nie tylko online..moi przyjaciele znajacy mnie kilkanascie lat wiedza o tym bardzo dobrze bo taka sama jestem do nich jak i do osob mi zupelnie obcych..nie podoba mi sie to ze w swoich wypowiedziach atakuje i obrazasz osoby otyle..one tak samo sa piekne i tak samo zasluguja na milosc oraz dobry sex..a juz napewno maja zaj***********a osobowosc

adriana1983:

--- Cytat: martuchnam w 06 Lut 2012, 14:09:28 ---seba ocenia i nic go nie zmieni...to typ polaka ktory uwaza sie za rase lepsza...to jest gorzej niz dno..

--- Koniec cytatu ---

mnie zastanawia wiec , co tacy ludzie ktorzy uwazaja , ze sa lepsi od innych, bo pochodza z Polski robia na terenie DK?! Skoro sa tak swietnymi polakami niech wracaja skad przybyli, i tam delektuja sie swa zasciankowoscia. Bo Dania to jest kraj bardzo otwarty, tym bardziej ze Dania jako pierwsza zaleaglizowala zwiazki homosexualne i zezwala na slub cywilny i koscielny. Jak sie komus takiemu nie podoba ten kraj i wyzwolenie i mysli, ze jest lepszy od innych to niech wraca do Polski, tam zarobi na zycie i krytykuje tam naszych rodoakow lub umoralnia. Bo dunczycy to otwarci ludzie bardzo sami miedzy soba dyskutuja o sexualnosci, i dla nich to sa normalne tematy jak to co sie dzieje w swiecie czy w polityce itp. itd. A na naszym forum tez zagladaja dunczycy ktorzy znaja jezyk polski, lub  polacy urodzeni w DK, dla ktorych ten kraj  jest nie celem do pracy ale jest ich wlasnym domem. Wiec nie zdziwilabym sie gdyby ktos po nim pojechal bardziej dobitnie, bo ja napisalam naprawde delikatnie i neutralnie. A nie podoba mi sie fakt , ze on Ciebie atakuje czy mnie. A jak jemu nie podoba sie ten watek niech nie wchodzi, nie czyta i nie komentuje. Sa pewne zasady obowiazujace tak samo w internecie jak w zyciu codziennym i trzeba sie z nimi liczyc. A chamskie ataki swiadcza tylko i wylacznie o nim jego sosbowosci, i toku myslenia majacym waski zakres wyrazania mysli i opini, charakteryzujacy sie chamskimi ripostami i brakiem kultury osobistej oraz dobrego wychowania.

martuchnam:
zasciankowosc-hmmmmmmmmm to jest to w czym polacy sa najlepsi..no i chronicznym niezadowoleniu jak opisywano dosc niedawno w jakims artykule.ja pomimo ze obecnie mieszkam w pl jeszcze tylko chwile bo zamierzam powrocic do danii na stale i pomimo tego ze urodzilam sie i wychowalam w polsce nigdy w zyciu nie mialam typowych pogladow...a obrazanie bezpodstawne ludzi tylko po to zeby czuc sie samemu lepiej jest dla mnie totalnym dnem i brakiem jakiekolwiek szacunku..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej