Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (12/63) > >>

seba08:
Ty jesteś robot adriana83 ? bo piszesz bezosobowo jak walnięta w dekiel ,co to nowy profil i sie boisz rozpoznania ... :D :D Niezły mam dzisiaj ubaw z tępaczkami że aż napisze -hehehhe jak ta zakompleks :) :) 

martuchnam:

--- Cytat: seba08 w 06 Lut 2012, 15:04:09 ---Ty jesteś robot adriana83 ? bo piszesz bezosobowo jak walnięta w dekiel ,co to nowy profil i sie boisz rozpoznania ... :D :D Niezły mam dzisiaj ubaw z tępaczkami że aż napisze -hehehhe jak ta zakompleks :) :)

--- Koniec cytatu ---
seba to ty chyba nie zrozumiales nic z tego co bylo napisane...zalosne...brak ci wlasnej osobowosci pewnosci siebie itd nie umiesz normalnie odeprzec argumentow tylko obrazajac innych...

seba08:
No jak to ? :) Przecież twoje już dawno odparte ,choc nie odpowiedziałaś jednoznacznie że jesteś z rodziny tyci patologicznej skąd masz swoje chore zachowania seksualne , teraz juz półotwarte, to ukryłas sie za plecami adriana 1983 i zmieniłaś temat ze swojej choroby na moje niby coś tam. Gdyby nie koleżanka to pewnie bys sie przyznała do masturbacji grzechotką swojego dziecka .Daj sobie pasztet spokój  :)

martuchnam:

--- Cytat: seba08 w 06 Lut 2012, 15:47:56 ---No jak to ? :) Przecież twoje już dawno odparte ,choc nie odpowiedziałaś jednoznacznie że jesteś z rodziny tyci patologicznej skąd masz swoje chore zachowania seksualne , teraz juz półotwarte, to ukryłas sie za plecami adriana 1983 i zmieniłaś temat ze swojej choroby na moje niby coś tam. Gdyby nie koleżanka to pewnie bys sie przyznała do masturbacji grzechotką swojego dziecka .Daj sobie pasztet spokój  :)

--- Koniec cytatu ---
ja nie wstydze przyznac sie do publicznego sexu-ktory uwielbiam....nie wstydze sie tego ze lubie uzywac zabawek w sypialni tak samo jak nie wstydze sie tego ze lubie rowniez sypiac z dziewczynami od czasu do czasu...nie uwazam siebie za osobe chora ani na osobe z patologicznej rodziny..ja po prostu jestem soba lubie siebie i akceptuje siebie w pelni..tak samo jak akceptuja mnie moi przyjaciele moj maz itd a dodam ze jestem szczesliwa mezatka od 11 lat....i niestety nie przyznam sie nigdy do rzeczy ktorych nie robie i nie toleruje i nie trawie..a obrazanie mnie nic ci nie da bo nie zamierzam znizac sie do twojego poziomu..brzydze sie ludzmi twojego pokroju seba..

lukashero:
seba08
czy moglbys napisac o co ci chodzi?ktos cie czym  urazil? skalal twoje piekne oczy jakims wpisem ktory spowodowal konwulsje psychiczne i obstrukcje slowna na forum?nie bardzo rozumiem jak mozna do kogos pisac ze jest pasztetem gdy sie go nie widzialo.czy ktos wbrew twojej woli kazal ci to czytac? :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej