Ogólne > Rodzina ...

wyjazd do Polski a barsel

(1/2) > >>

poleczka1234:
Witam. Mam pewnien problem. niedawno urodzilam dziecko. siedze teraz w domu i zastanawiam sie nad dluzszym wyjazdem do  Polski. I mam pytanie z tym zwiazane. Jezeli chce jechac musze zglaszac to do komuny ze nie bedzie mnie w danii okolo 2 miesiecy?? Pytam o komune poniewaz za dwa tygodnie to komuna bedzie wyplacala mi pieniadze. Prosze o odpowiedz. z gory dziekuje.

Mrozik:
Moja zona siedziala w Polsce polowe macierzynskiego.Nigdzie nic nie zglaszala,wiec wydaje mi sie,ze bez problemu mozesz wsiadac do samochodu i jechac do Polski.

Dunszczyzna3:
Hej
Mam pytanie. od marca przechodze na barsel, nie wiem czy dobra forma ale pewnie wiedzie o co chodzi. Pod koniec  lutego chyba bede musiala wyjechac do Polski, choc to sie jeszcze okaze. Moje pytanie, czy majac termin porodu na kwiecien  moge wyjechac na pare dni do polandii?
Szalenstwo wiem ale mma nadzieje ze nie bede musiala  wyjezdzac. Zycie czasem daje  takie niespodzianki....

leo1:
Moja zona rowniez byla w polsce ponad cztery miesiace w czasie macierzynskiego i nikt o nic nie pytal tylko powiadomilismy srodowiskowa ze zony nie bedzie od kiedy do kiedy.

Dunszczyzna3:
Aha, no to rozumiem. Ja mam termin na kwiecien, po pierwszym marca musze powiadomic swoja akasse stad pytanie bo nie bardzo wiem jak oni beda patrzec i caly  jobcenter. ale wsyztsko w praktyce wyjdzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej