Ogólne > Hydepark

PRAWO JAZDY!!!!!

<< < (3/8) > >>

Jomir:
Gumis, mi sie wydaje, ze gunit zaliczyl czesciowo egzamin (zdal ustny), i chcialby tutaj tylko jazdy "wyrobic", a tego sie nie da.
Natomiast uzyskanego prawa jazdy przenosic nie trzeba, bo jak sam napisales, jest tak samo wazne jak dunskie.

Jomir:
Drodzy zainteresowani.

Bylam na dzis rano umowiona z nauczycielem, by omowic szczegoly, ale niestety w nocy zachorowala moja corka i jestem uziemiona w domu przynajmniej do konca tygodnia.
By nie tracic czasu, bardzo bym prosila o sugestie od wszystkich, na temat najbardziej odpowiadacjacych dni oraz godzin, mam nadzieje, ze uda sie dopasowac terminy do potrzeb wszystkich.
Sam nauczyciel jest elastyczny, wiec jezeli Wam pasuje, to zajecia moga sie odbywac rowniez w godzinach wczesnopoludniowych lub dopoludniowych.

Kolejna kwestia, czy kurs ma byc intenstywny  3 razy w tygodniu, czy 2 razy w tygodniu wystarcza?
Teoria to 24 x 45 min, zazywczaj odbywaja sie 3 lekcje na raz (czyli okolo 2,5 ) godz.
Jednak w naszym przypadku (tlumaczenie), czas zajec, albo przebieg kursu sie nieco przedluzy.
Oprocz tych 24 lekcji, odbedzie sie kurs pierwszej pomocy - 8 godzin zegarowych, ktory odbywa sie zazwyczaj w sobote.

Powyzsze informacje pozwola mi odrobic nieco utracony czas, bowiem na spotkaniu bede juz dysponowala konkretami.
Jezeli ktos ma potrzebe rozmowy telefonicznej, podam numer telefonu na priv.

Zajecia beda sie odbywaly w tej szkole:
http://www.solroedkoereskole.dk/

Jomir:
W czwartek 22.03. 2012 o godz. 18.30 zaczynamy nowy kurs. Zainteresowanych prosze o kontakt na PW, podam numer telefonu celem blizszego wyjasnienia szczegolow.

Koszt kursu, jezeli beda 4 osoby:
8500 kr. - kurs (przy dwoch osobach 9000)
500 kr. - kurs pierwszej pomocy,
800 kr. - egzamin teoretyczny (placony do policji).

Koszt egzaminu praktycznego, zalezy od miejsca 1185 kr. albo 2000 kr. Szczegoly wyjasnie zainteresowanym.

Koszt tlumacza:
4000 - czesc teoretyczna do podzialu na wszystkich uczestnikow;
4000 - czesc praktyczna (cena od osoby)

Jomir:
Aha, nie dopisalam. Jezeli ktos nie dysponuje caloscia kwoty, istnieje mozliowsc podpisania umowy ze szkola, w ramach ktorej oplata zostanie rozlozona na raty.

Gazeciarz:
ostatnia szansa, kurs zaczyna sie za kilka dni!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej