Ogólne > Rodzina ...

Podróż w ciąży

<< < (3/8) > >>

@ae@:
Nie, nie bedziesz placic.

ROBOTIK:
niebieskiej karty nie zamowi online bo by to zrobic trzeba byc dunczykiem mozna zamowic jedynie w oddziale komuny i tam wydaja bez problemu 3 do 5 dni i przysylaja na adres domowy . bynajmniej tak jest w mojej komunie aalborg bo ja logujac sie przez nemid nie jestem w stanie zamowic online  takiej karty tylko osobiscie .

vordingborg:
Jakieś dziwne rzeczy tym razem piszesz........ Ja zamówiłem przez neta i dostałem....A taki zemnie Duńczyk jak z chińczyka Japończyk  :)

ROBOTIK:
zapewne masz racje , ja mowie na swoim przykladzie , gdy sie zalogowalem wyskoczyl mi komunikat ze nie moge zamowic online bo nie jestem dunczykiem i nie mialem zadnej opcji mozliwosci klikniecia na co kolwiek by probowac  lecz moze kiedys bylo inaczej na dzien dzisiejszy mowie jaki ja mialem przypadek :)

Baumi:
Tez juz dawno temu niebieska karte zamawialem przez strone i nie bylo problemu. Z tego co jednak wiem ta opcja jest dostepna tylko dla obywateli UE, wiec moze po prostu jakis blad na stronie lub maja Cie zarejestrowanego jako obywatela spoza UE :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej