Regionalne > Kopenhaga
internet
grzech12:
witam.mam pytanie.chciałbym pobrać internet przenośny w TELIA,lub w innej sieci.mam uwowę na czas nieokreślony i pobyt.pracuję legalnie i mam adres do korespondencji.niestety nie mam meldunku duńskiego i żółtej karty.czy to możliwe ,żebym podpisał umowę, z telia,lub inną siecią i opłacał co miesiąc. :)
clubdk:
Telia ma za wysokie ceny jesli chcesz internet bezprzewodowy to najlepiej
www.oister.dk najtansze ceny na rynku 99kr 10mbit/s 10gb
Domnik:
Telii, nie polecam. Miałem i dziwnie działała i kilka problemów było..
Polecam za to Telenor, od 2 lat mam i wszystko w porządku, raz mi łącze nie łapało, wbiłem do nich do sklepu, dali mi nowy, i gitara :D
Pozdrawiam.
pako33:
mam internet z telenor i masakra!!!!!!!!!! wieczne problemy z rachunkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam go 6 miesiecy a tylko 2 rachunki byly normalne!
gdzie mozna kupic ten tani internet??
Baumi:
Witam,
... nie wiedziałem który wątek kontynuować - jest ich tak wiele... Potrzebuję kartę SIM z netem tylko, bez miesięcznego abonamentu. Chciałbym coś w stylu polskiego Orange: doładowuję kartę pre-paid, mam do wykorzystania xxx GB danych. KOlejne doładowanie muszę wykonać w ciągu roku.
Mam obecnie urządzenie w samochodzie do którego mam włożoną kartę SIM z lebary i płacę 39,- DKK / miesięcznie tylko po to by urządzenie mogło automatycznie wysłać kilkadziesiąt MB miesięcznie.
Planuję wymienić radio w samochodzie i chcę włożyć tam kartę SIM by mieć dostęp do internetu. Druga karta SIM w aucie... wiem, wiem... już mi żona truje ;)))
Czy znajdę jakąś opcję gdzie doładuję kartę i będę miał pakiet internetu ważny do czasu wykorzystania go bez potrzeby ładowania co miesiąc?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej