Ogólne > Rodzina ...
Jaki wozek dla dziecka?
Anja_an2:
Czesc,
Jestem w 27 tyg ciazy i zaczynam kompletowac wyprawke dla dziecka. Jakie sa Wasze doswiadczenia z dunskimi wozkami dla dzieci? Ktora firme polecacie?
Jomir:
Emaljunga albo Odder, w zaleznosci od tego co Ci bardziej pasuje.
Nie kupuj wozkow typu kombi, bo za szybko dziecko z niego wyrasta.
My mielismy, Emaljunga kombi, Mala wyrosla z glebokiego w wieku 7 miesiecy. Kupilsmy szybko wielki (104 cm) Emaljunga do spania. Kombi nam sluzy teraz jako spacerowka. Ale kosztowo wyszlo wiecej, bo za kombi zaplacilismy prawie 8 tysiecy, pozniej za uzywany gleboki 4500. To w sumie wyszloby taniej kupujac to osobno - okolo 8000 za nowy duzy do spania, a spacerowke mozna kupic juz naprawde super za 2500.
Anja_an2:
Dzieki Jomir. W sumie z tego co widzialam to wlasnie Odder i Emmaljunga najlepiej wygladaja, ale bylam ciekawa jakie sa opinie osob ktore juz ich uzywaly. Wiadomo w praktyce rozne rzeczy wychodza. Co do kombi to juz to wykluczylam i interesuja mnie na razie tylko glebokie. Dzieki jeszcze raz. Pozdrawiam
Jomir:
Ja powiem tak, mi sie baardzo podoba Odder mojej przyjaciolki, ten nowy na aluminiowym stelazu.
Ale moj maz zakochal sie w Emmaljunga, a Odder mu sie nie podoba, wiec stanelo na Emaljunga. Z tego co obserwuje u kolezanek, i w moim wozku, to jakosciowo sa podobne, wiec pozostaje tylko kwestia gustu/smaku :)
M z Horsens:
Polecam wózki z Allegro.pl. Wysyłka do Danii + wózek taki sam jak tu 30-40 proc. taniej ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej