Ogólne > Rodzina ...

Zapis na mieszkanie

<< < (5/5)

sopocianka:
Idris
Domyślam się, ze ta pani nie będzie się starać o takie mieszkanie!
Ale nie o to tutaj mi chodziło, podalam cenę mieszkania 80m na Lyngby.
Ta pani nigdzie nie dostanie mieszkania, ponieważ, kiedy już dostanie propozycje na mieszkanie i będzie podpisywać kontrakt, to poprosza o jej kontrakt z pracy!
I nie mówcie mi bzdur, ze tak nie jest!

Osobiście byłam w KAB 3 tyg temu, koleżance przydzielili mieszkanie na Husum, ale niestety ma kobtrakt na 22godz tygodniowo!
I teraz szuka dodatkowej pracy!
Dodam tez, ze byłam z nią zapytać się o dopłatę do czynszu i tez musi mieć 26godz minimum.
Zaproponowali jej suplement kontanthjælp.

Rycerzyk111:
Sopocianka-tak nie jest-mówię Ci i to nie jest bzdura tylko najprawdziwsza prawda.
Ja ani moja dziewczyna nie mamy pracy na kontrakt a to co dostajemy z wikariatu nie gwarantuje niczego.

Więc nie bulwersuj się jak nie wiesz:-)

bottle:
sopocianka a jak tam Twoja pomoc naszej koleżance Arvidzie? Jak się sprawy potoczyły? Pytam z czystej ciekawości...... ;)

Jomir:
Co do getta w Ishøj...
Jezeli komus nie przeszkadzaja "inni" ludzie, to lepszego miejsca nie zjadziesz  :D
W zwiazku z zagrozeniami, jest tam monitoring, wzmozone patrolowanie, zwiekszone naklady na remonty i zagopodarowanie zarowno osiedla jak i czasu mieszkancow. No, gdzie bedzie lepiej?
Kiedys i owszem, strach bylo na ulice wyjsc (nie mieszkalam tam, ale sledze lokalna prase), plonely samochody itp.
Teraz oaza bezpieczenstwa.... no :) powiedzmy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej