Regionalne > Odense

Jakie jest obecnie ryzyko wyjazdu w ciemno do pracy?

<< < (2/3) > >>

piotr1:
na magazynie czy nie na magazynie - jakie to ma znaczenie?ona szuka pracy na wakacje-latwiej znajdzie taka prace bedac w dk niz przez zlodzieiposrednikow...to moje zdanie i powiem ci, ze ja nie wahalbym sie, przyjechal i szukal bedac  w dk- zwlaszcza ze masz sie u kogo zatrzymac i zwlaszcza ze do odwaznych swiat nalezy :)

Martaaa_09:
O co dokladnie chodzi z tym Vikarem? to posrednik,tak? Zeby oni znalezli mi prace to musze miec ten CPR czy nie ? bez Vjkara  nie ma opcji na magazyn? W magazynach ponoc ladnie placa...

Rycerzyk111:
W niektórych biurach pośrednictwa pracy(tzw. vikariat) wymagają CPR(ProfilMatch kphg) a inne pozwalają na wyrobienie w trakcie pracy(StudentConsulting)
W owych vikariatach jest loteria, można się załapać na magazyn na całe wakacje i robić po 12h(duże stawki) dziennie i można też niczego nie złapać robiąc po dzień, dwa na tydzień za najniższe stawki...Zależy to od szczęscia, kaprysu pracowników tych biur...Nie wiem, od ciśnienia:-D

Ale pewne jest tylko tyle że klippkort na 2 zony jest po 145kr-poza tym nic :-D

Krakers:
Czy jest ryzyko, że wyjeżdżając do Odense w ciemno nic nie znajdziemy? Jaka jest obecnie sytuacja?
- żartujesz?
Myślisz, że ktoś w sposób analityczny podejdzie do tych pytań i w sposób obiektywny naświetli Tobie sytuację?  ;)

Jeśli macie się u kogo zatrzymać ... to przyjeżdżajcie, by dać sobie chociaż szansę na pracę w DK.

Piotr_223:
Zbliżają się wakacje, wiele firm będzie potrzebowało ludzi na zastępstwa.... to optymistyczna wiadomość....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej