poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: neptunbus  (Przeczytany 4981 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emil77

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
neptunbus
« dnia: 17 Cze 2012, 12:08:10 »
Witam czy ktoś korzystał z usług Neptunbus z Kopenhagi na lotnisko w Malme i stronę powrotną ? prosze o opinie poniewaz chce sie dostac na lotnisko i ciekawi mnie wiarygodnosc uslug tego przewoźnika

piotr1

• Gość
Odp: neptunbus
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Cze 2012, 12:25:16 »
ale jak to bus moze byc niewiarygodny?ze co?-ze zawiezie cie do polski zamiast do malme czy jak?troche dziwne to pytanie- no,ale skoro pewnego emeryta w hirthals skabusewano na zly prom i zamiast wysiasc u corki w kristiansandzie to pojechal na tygodniowa wycieczke na wyspy owcze- moze i nie jest dziwne ze pytasz....:)

Sobalka

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Cze 2012, 12:32:54 »
ale jak to bus moze byc niewiarygodny?ze co?-ze zawiezie cie do polski zamiast do malme czy jak?troche dziwne to pytanie- no,ale skoro pewnego emeryta w hirthals skabusewano na zly prom i zamiast wysiasc u corki w kristiansandzie to pojechal na tygodniowa wycieczke na wyspy owcze- moze i nie jest dziwne ze pytasz....:)
dziwna ta odpowiedz...autor wyraźnie chce pomóc, ale zbyt dużo w tym kpiny

piotr1

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Cze 2012, 12:38:32 »
autor dziwi sie pytaniu

Offline newbie12

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 17
  • -Otrzymane: 58
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Cze 2012, 14:45:36 »
a mnie pytanie nie dziwi ponieważ zdarzyło mi się zostać wprowadzoną w błąd przez przewoźnika, ale to jadąc do Polski  :). Najpierw okazało się, że jedziemy inną, dłuższą trasą, co nie stanowiłoby problemu gdyby nie to, że byłam wówczas w 7 miesiącu ciąży, a potem zostałam wysadzona w innym niż umówione miejscu bo kabusewca "zapomniał" zjechać z autostrady. Na dodatek w środku nocy.
A Neptunbus jest spoko, firma młoda, dopabuse się rozwija, możesz śmiało dzwonić.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #4 dnia: 17 Cze 2012, 14:45:36 »