poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: tn-crew  (Przeczytany 4726 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marteny

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +0/-0
    • Status GG
tn-crew
« dnia: 27 Lip 2012, 17:26:12 »
Jak w tekście wymieniona firma pana tomasza romanowskiego która oszukała setki polakow w dani w końcu trafi na wokandę zajęli się już tym prawnicy i przygotowują papiery do prokuratury jeżeli też zostaliśmy oszukani przez ta firmę zapraszam piszcie na prive trzeba skończyć z oszukiwaniem polaków przez polakow sprawę chcemy nagłośnić w  mediach

Offline dunczyk30

• Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
    • TN-CREW DANMARK ApS.
Odp: tn-crew
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Sie 2012, 13:32:36 »
Jak w tekście wymieniona firma pana tomasza romanowskiego która oszukała setki polakow w dani w końcu trafi na wokandę zajęli się już tym prawnicy i przygotowują papiery do prokuratury jeżeli też zostaliśmy oszukani przez ta firmę zapraszam piszcie na prive trzeba skończyć z oszukiwaniem polaków przez polakow sprawę chcemy nagłośnić w  mediach

Marcin Malagowski  z miasta ILAWA  :o Przyjechali z Polski opukany po pracy w Grecji, niby ze był wielkim budowlańcem ale oszukali on sam ludzi ( Pakistanczykow ) płacił im 5€ za godzinę.

Po czasie wrócił do Pl., bo już nie miał gdzie wykonywać zleceń.
W Pl. tez pracował i tam tam tez pozostawił po sobie smrodu oraz wstydu jednej utcziwej mniejszej firmie z  Iławy.
Marcin Malagowski  :o przyjechali z kolega mojego znajomego do mnie Tn-Crew aby wyk onowyć prace jako 2 osobowa ekipa na tak zwane praca /zlecenie, po 2-3 dniach z podobało im się i zapytali czy nie mogę bym ich zatrudnić na stale, z duńskim kontraktem bo w Polsce jest bieda i chcieli by sobie mieszkać razem ze swoimi zonami/dziećmi na stale.

Przemyslalem to i z twierdziłem ze okey damy rade lubię pomagać innym. Jak już załatwiłem im adr. w Kommunie i rożnego rodzaju pozwolenia.

Minął jakiś miesiąc, zatwierdził Marcin Malagowski :o  ze on tak nie morze ze on w ten sposób nigdy się nie dorobi bo wszytko idzie na koszt Królowej (Skat). A ze ja wyciagnełem reke swoja Kupiłem im auto na duńskich blachach, dawałem aby mieli jak się rozbujać, o tym Marcin  :o nie wspomina, no za czelo się, ze on chce zjechać, chce się rozliczyć, mowie okey, wzielismy kajecik, i wyliczyłem ile wziol A/C przez cały okres czasu, zrobiłem mu wyplata dałem mu nawet ferie penge (netto),  i tak zostało ze jest mi winien 4000 DDK.
Do tego kupiłem mu bilet autobusowy do Iławy za 800 Kr. a on za to ze czul się oszukany wszedł na nowe wyremontowane mieszkanie i zaczął robić demolkę sufitów w pomieszczeniach.
Udało się jednemu z pracowników oderwać od tego, i został eskortowany przez innych znajomych do innego miasta gdzie przenocował, i opuścił Danie .

Marcin Malagowski  :o miał jeden problem  :o alkohol cały tydzień pil  wiec jak człowiek pije to często są z tego kłopoty, dziwi mnie ze on ma do mnie pretesjie, jak by nie patrzec to demolka domu  kosztowała mnie 3 sufity do poprawki/malowanie itp. oraz łazienka cala, nie mowiąc o wczesniejeszych stratach.

Chciałem porostu abyście czytelnicy wiedzieli druga Strone tego zdarzenia Pozdr. serdecznie Tomasz Tn-Crew

SGRW

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Sie 2012, 19:43:30 »
Weźcie sobie baby łopatki i do piaskownicy, a nie publicznie , jak baby sobie papierkiem pizdy podcieracie, a po drugie poćwicz polską pisownię,bo widzę że masz spore braki

piotr1

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Sie 2012, 21:45:09 »
pewnie on byc dluga czas w dania i zapomniec polska jezyk

SGRW

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Sie 2012, 06:51:38 »
O znikające posty, służby ,,specjalne inaczej'' działają no chyba, że post łamał regulamin, proszę o paragrafik?

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #4 dnia: 20 Sie 2012, 06:51:38 »

czy ktos slysal o firmie tn crew denmark?

Zaczęty przez tygrys3000Dział Praca w Danii

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 23083
Ostatnia wiadomość 12 Maj 2013, 17:22:40
wysłana przez aisak
TN-CREW

Zaczęty przez KRIS54Dział Praca w Danii

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2741
Ostatnia wiadomość 06 Lip 2013, 23:32:42
wysłana przez 1941