Ogólne > Hydepark

Marihuana w Danii.

(1/26) > >>

Prangowy:
Witam,
Nie wiedzialem zbytnio do jakiego dzialu sie zwrocic wiec wybralem Hydepark ;)
Zapytam wprost - jak to jest w Danii z tzw "lekkimi narkotykami" np. marihuana? Bo gdzie nie wejde, wszedzie pisza co innego.
Gdzies znalazlem nawet informacje, ze w Kopenhadze jest dzielnica w ktorej sa stragany z marihuana i haszem, czy to prawda?

I mam jeszcze drugie pytanie - moze orientuje sie ktos ile wagonow papabusesow mozna przewiezc ze soba samolotem z Polski do Danii?

Pozdrawiam.

Jacob_28:
Tak w Kbh kupisz bez problemu na ulicy.Jeśli masz na własy użytek nic Ci raczej nie grozi.Podobnie jak spożywanie alkoholu w miejscu publicznym.Niby jest zabronione ale dopóki nie stwarzasz problemu nie ponosisz konsekwencji.Jeśli ktoś ma większą wiedze niech sie wypowie.

sofft:
Tam kupisz co chcesz (do palenia)
http://lmgtfy.com/?q=christiania

Rycerzyk111:
Można, można...Ja jak mówiłem znajomym to nie wierzyli ale co tam...Nie walczyłem z nimi:-)
Mandat dostaniesz jak Cie złapią z mała ilością.Z kolejnym razem mandat jest wyższy i wyższy...Nie wiem czym jest górny pułap ale to trzeba mieć mistrza dac się złapać więcej niż raz...Najlepiej tam sobie siedzieć i palić-nic Ci nie grozi

jens:

--- Cytat: Prangowy w 30 Lip 2012, 15:50:04 ---Witam,
Nie wiedzialem zbytnio do jakiego dzialu sie zwrocic wiec wybralem Hydepark ;)
Zapytam wprost - jak to jest w Danii z tzw "lekkimi narkotykami" np. marihuana? Bo gdzie nie wejde, wszedzie pisza co innego.
Gdzies znalazlem nawet informacje, ze w Kopenhadze jest dzielnica w ktorej sa stragany z marihuana i haszem, czy to prawda?

I mam jeszcze drugie pytanie - moze orientuje sie ktos ile wagonow papabusesow mozna przewiezc ze soba samolotem z Polski do Danii?

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
mysle ze  dac ci palec to reke wezmiesz .lepiej zainteresuj sie czy prace bedziesz miał i jak długo a nie narkotyki ci w głowie .najlepsze info uzyskasz od policji ONI CI WSZYSTKO POWIEDZA  ::) ::) ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej