Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
seba08:
No wykryć to pewnie ze mozna ale pamieć i percepcja powraca do normy a po alko to strach sie bać .Zdrówko ;D
happybeti:
... a ja się zastanawiam, jakie , za przeproszeniem, g....o ,nie wiadomo czym "doprawione" Vordingborg dał sobie wcisnąć, ze ma taka traumę ;) ;D.
W tym cały sens legalizacji lub choćby depenalizacji posiadania niewielkich ilości.
Jeśli każdy amator gandzi będzie ją mógł sobie wyhodować w doniczce na balkonie, wówczas stracą rację bytu i dochody uliczni dillerzy, sprzedający faktycznie nie wiadomo co.
Czysta marihuana to całkiem co innego, niż "ulepszana" przez dillerów. I w tym cały sęk.
A jeśli społeczeństwo daje się omamiać lobby narkotykowemu, które celowo nie dopuszcza do legalizacji, bo straciłoby intratne źródło zysku, to niech nadal wierzą, że to taki straszny narkotyk- proszę bardzo.
Tylko jeszcze raz prosze się zastanowić- kto na takim prawie korzysta i komu zależy, by normalny człowiek nie mógł hodować konopii.I co dodają do tych sprzedawanych na ulicach ...
I jeszcze raz powtórzę:
czy Czesi maja inne organizmy, inny metabolizm czy jak????Bo jakoś u nich zdepenalizowano konopie.
anikrey:
Coś w temacie :D :D :D :D
//www.youtube.com/watch?v=KD46NWXYSv8
Nie w temacie ale mi się podoba.
//www.youtube.com/watch?v=BM9sXodTpKA
To tak dla " rozluźnienia " tematu. ;)
thecabb:
vordingborg
hahahahaha jeżeli moje własne wrażenia (nie myl ze spostrzeżeniami) po wypiciu i zapaleniu nazywasz chwaleniem marihuany to chyba powinieneś się nad sobą zastanowić. Opisałem to czego sam doświadczyłem i nie za bardzo wiem w jaki sposób spisanie moich stanów świadomości miałoby chwalić i namawiać do zażywania. Jesteś bardziej poważny niż zwłoki w trumnie. Mam nadzieję, że potrafisz znaleźć w moich postach sarkazmy, bo zaczynam się obawiać o twoje poczucie humoru :)
Brakuje ci czegoś w życiu, ale dlaczego próbujesz to zastąpić złością na ludzi, którzy nie myślą jak ty ?
aarhusN:
od dyskusji merytorycznej przeszlismy do osobistych przytyczek. po co to? zeby pokazac kto jest gora? jakie to typowe.a czytajac posty vordingborga nie powiedzialbym,ze jest on powazny i nie ma poczucia humoru.wrecz przeciwnie.mysle,ze wasza wymiana spostrzezen(jezeli ma byc kontynuowana)powinna sie odbywac na priv. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej