Ogólne > Hydepark
Dentysta
Rycerzyk111:
Witajcie.
Możecie mi powiedzieć ile tutaj kosztują usług dentystyczne?Słyszałem, że horrendalnie drogo...Zastanawiam sie czy nie opłaci sie pojechac do Szczecina choć to 800kr kosztuje...:/
Czy wyjdzie na to samo zamiast tych kosztów przejazdu?
Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam
Gajol:
Chyba mimo wszystko oplaci sie raczej pojechac do tego Szczecina, zalezy tez jeszcze co tam masz do zrobienia
Pozdrawiam
greg1969:
To zależy co masz do zrobienia ;D. Trzeba to przekalkulować jeśli z jednym zębem to sprawa dyskusyjna, jeśli kilka to na pewno się opłaca pojechać i porobić sobie porządki w paszczy ;D ;D. Tak np. ekstrakcja zęba (kolega robił) to koszt 800-900kr. Leczenie to cena zależy zapewne od jego złożoności. Ja robie przeglady zębów przy okazji pobytów w PL - myślę, że jest zdecydowanie taniej, zresztą znane sa podróże mieszkańców starej EU do PL w celach stomatologicznych z powodów czysto finansowych.
martuchnam:
znam tylko ceny zatrucia lub wyrwania.
te pierwsze ze znieczuleniem koszt od 500 do 700 kr a wyrwanie ze znieczuleniem 500-600kr.
tyle placilam w roskilde..poza tym mozesz spr na stronach internetowych.tam zazwyczaj znajduje sie tez cennik
Idris:
Jesli cos na teraz i musi byc szybko wyleczone to sprobuj tutaj http://www.dentinclinic.dk/, maja cennik, i dentysci z Polski.
Ale jesli moze czekac i jest wiecej leczenia to jednak taniej do Szczecina
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej