Ogólne > Hydepark
Telefon na abonament w Danii
komanczo:
Od kilku dni jestem w Danii i chcialbym wziac sobie telefon na abonament w jakiejs sieci(Telia,3,M1,Telenor) i bardzo nie moge sie polapac na jaki okres podpsiuje sie umowe i co znaczy ze w kazdej ofercie zazanczony jest okres placy tylko na 6 miesiecy. wyjasni m to ktos kumaty?
seba08:
prawdziwy komanczo z Ciebie , jak jest napisane ze 6 miesiecy to tak jest .Placisz 6 miesiecy abonament np. 100 koron za 6 godzin , dochodzą rozne oplaty wtedy łącznie placisz wiecej koron :D plus telefon przez 2 lata na raty ;D ;D po np 200 koron plus 50 na miesiac za gwarancje na niego ,ale to na szczescie kwartalnie ;) to razem ok 800 stowek ,nooo moze 6 abonamenty to problematyczna sprawa , z tych sieci ktore podales duzo osób nawet tu na forum pisało o swoich nieprzyjemnych platnosciach za nie wiadomo co po 2 tysiaki .Wez sam telefon najlepiej i karte bez abonamentu no chyba ze jestes zarobas i nie martwisz sie o rachunki typu 2 tys
varszafiak:
zacznij od wyrobienia CPR.
Bluszcz:
Biorąc telefon na abonament powinieneś też mieć opłaconą licencję DR :) Za samą możliwość używania Internetu w telefonie, a na pewno taki będziesz miał. Taka licencja kosztuje 1176 kr na pół roku. Także koszty rosną :D
mawi:
ja Ci proponuje w twojej sytuacji delightmobile ,zamawiasz kartę sim za darmo , doładowujesz przez internet ,albo na stacji 7eleven .Do Polski i w Danii płacisz za połączenie 0,50 øre i za 1 min 1 øre Jak doładujesz za 200 kr to masz 10 MB internet gratis Myślę ,że to jest aktualnie najtańsza sieć dostępna w Danii
http://www.delightmobile.dk/view/order/freesim.aspx
aaa . nie musisz mieć cpr numer , wystarczy że podasz adres kontaktowy (na skrzynce musi być twoje imię i nazwisko)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej