Regionalne > Århus, Aalborg ...
dyskoteki kluby
dawidm23:
Witam jestem nowy w Aarhus i moje pytanie... pewno juz padało ale niemoge znajsc ... gdzie w Aarhus lub okolicach sa jakies wieksze dobre dyskoteki... posiadam żołta karte tz. mysle ze ze wstepem niebezie problemu prosze o jakies namiary :) z gory dziekuje
seba08:
no niestety rzebys weszed do dyski w orhus to musisz miec jeszcze wiadro pyruf i pozwolenie tzw. twarzowe od wsiuna 1000 koron chyba ze masz udokumentowane granatem oderwanie od pługa to wchodzisz gratis ;D ;D
dawidm23:
no dzięki wielkie ... ale nie chodziło mi o az tak obszerna prezentacje .. prosilem o jakies adresy... a dostalem riposte za mój jeden błąd .. no niezle jesli tacy pomocni ludzie tutaj ogarniaja to ja sie wypisuje
Egon:
Nie opuszczaj tego forum tylko walcz z takimi idiotami .bo kim on jest ten który ciebie w bezczelny sposób obraził????
piotr1:
--- Cytat: dawidm23 w 02 Wrz 2012, 11:01:18 ---no dzięki wielkie ... ale nie chodziło mi o az tak obszerna prezentacje .. prosilem o jakies adresy... a dostalem riposte za mój jeden błąd .. no niezle jesli tacy pomocni ludzie tutaj ogarniaja to ja sie wypisuje
--- Koniec cytatu ---
nie przejmuj sie tak...moze seba chcial zazartowac- napewno ktos z arhusa ci tu napisze w ciagu paru dni odpowiedz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej