Ogólne > Rodzina ...
Co na drugie śniadanie do przedszkola?
Jomir:
Na zdrowy rozsadek biorac: ludzkie mleko jest produkowane dla malenkiej istoty, wazcej okolo 3-10 kg powiedzmy.
Krowie, dla cielaczka wazacego 20-50 kg. Wiec proporcjonalnie sklad tych mlek jest nieco inny.
Ale, zeby nie bylo, pije mleko, dziecku daje. Jeno teoretyzuje.
Jomir:
--- Cytat: Reksio w 05 Lut 2013, 20:17:03 ---Zaczyna raczkować? Proszę cię, ona ma perszinga w pupie ;D A tak na serio, to zaczyna pierwsze kroki bez trzymanki stawiać :) Niestety psów już nie ma z nami, ale za to miska kota wylądowała na biurku przy kompie, bo Mała nagminnie wcinała karmę i rozlewała mu wodę czy też mleczko. Oj, teraz to ktoś na mnie wsiądzie że kotom nie daje się mleka, ja to wiem, ale Maksio je uwielbia i nie ma po nim problemów ;)
A wg. wcześniejszych postów zimno i alkohol konserwuje, to chyba zacznę chlać i ziębić dom. Czego się nie robi dla zachowania urody ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Czas "zapitala", a dzieci stanowczo za szybko rosna!.
A faktycznie, o psach czytalam.
Nam zginal jeden w sierpniu. Dluga historia, przepadl jak kamien w wode.
Ale nasz pre-emeryt wciaz jeszcze z nami. Oby jak najdluzej.
Reksio:
--- Cytat: Jomir w 05 Lut 2013, 20:20:58 ---Na zdrowy rozsadek biorac: ludzkie mleko jest produkowane dla malenkiej istoty, wazcej okolo 3-10 kg powiedzmy.
Krowie, dla cielaczka wazacego 20-50 kg. Wiec proporcjonalnie sklad tych mlek jest nieco inny.
Ale, zeby nie bylo, pije mleko, dziecku daje. Jeno teoretyzuje.
--- Koniec cytatu ---
Jomir, na zdrowy rozsądek to przeciętna krowa jest większa od kobiety więc wszystko jest proporcjonalne ;D
Chociaż widziałam wyjatki ;D Przepraszam z góry jeśli kogoś uraziłam - nie mogłam sobie darować ;D ;D ;D
aisak:
--- Cytat: Reksio w 05 Lut 2013, 20:29:47 ---Jomir, na zdrowy rozsądek to przeciętna krowa jest większa od kobiety więc wszystko jest proporcjonalne ;D
Chociaż widziałam wyjatki ;D Przepraszam z góry jeśli kogoś uraziłam - nie mogłam sobie darować ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Jomir:
;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej