Ogólne > Rodzina ...

Co na drugie śniadanie do przedszkola?

<< < (19/38) > >>

happybeti:

--- Cytat: Jomir w 05 Lut 2013, 20:11:26 ---hehe...
Moje corki (i ta duza i ta mala) uwielbialy psia karme! I jakos nigdy po niej s... nie mialy. Wiec, moze jednak?

Twoja chyba zacznyna raczkowac? Chowasz juz miski?

U nas jak tylko zapomnielismy schowac, a dojrzala (a zawsze dojrzala), to zawsze sobie garstke "ciasteczek" zwinela :)
Albo wody sie napila!  ;D

--- Koniec cytatu ---

My w Polsce teraz zwierza w domu nie mieliśmy(nie licząc koszatniczki Maksa), ale jak byłam u siostry z Amelką, tez o kocich miseczkach trzeba bylo pamiętać  ;D.
A najstarszemu synowi do dzis wypominamy, jak to kotu rybę z miski wyjadł ;D- obudził się któregoś ranka po cichutku, wyszedł z łóżeczka i poraczkował do kuchni, gdzie się uraczył tą rybą.To była jakaś z puszki, nie surowa, no, ale... ::)...potem przyraczkował do mnie  do łożka...obudził mnie straszny smród- a to mój Tomir, kocią rybą wymazany i w dodatku kupę w pieluchę walnął...

aisak:

--- Cytat: happybeti w 06 Lut 2013, 04:00:27 --- My w Polsce teraz zwierza w domu nie mieliśmy(nie licząc koszatniczki Maksa), ale jak byłam u siostry z Amelką, tez o kocich miseczkach trzeba bylo pamiętać  ;D.
A najstarszemu synowi do dzis wypominamy, jak to kotu rybę z miski wyjadł ;D- obudził się któregoś ranka po cichutku, wyszedł z łóżeczka i poraczkował do kuchni, gdzie się uraczył tą rybą.To była jakaś z puszki, nie surowa, no, ale... ::)...potem przyraczkował do mnie  do łożka...obudził mnie straszny smród- a to mój Tomir, kocią rybą wymazany i w dodatku kupę w pieluchę walnął...

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

vaxa_rys:
mam cos dla oburzonych pań tym, że dzieci kranówe tutaj dostaja. Dzis listownie dostalam analize naszej wody. Na drugiej stronie byla podana jeszcze twardość wody 17,8dH (dość twarda).

aisak:

--- Cytat: vaxa_rys w 06 Lut 2013, 15:07:47 ---mam cos dla oburzonych pań tym, że dzieci kranówe tutaj dostaja. Dzis listownie dostalam analize naszej wody. Na drugiej stronie byla podana jeszcze twardość wody 17,8dH (dość twarda).

--- Koniec cytatu ---
Mniam, mniam chemiczny smakolyk ;D. A serio, obserwuje tubylcow i robie co oni: zlopie lodowata wode prosto z kranu, hihi. A jaka oszczednosc,  przeliczcie. A ekologia! (to dla troche zakreconych na tym punkcie ;))

nadusiaa:
mam pytanko jak to jest bo nie zabardzo rozumiem w polsce witamine d daje sie do 1 roku a w danii do 2 roku.o co tu chodzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej