Ogólne > Hydepark

depozyt

<< < (2/2)

thecabb:
polecam kija samobija i żonglerkę koktajlami mołotowa. jeżeli to nie pomoże to już tylko koński łeb w sypialni oraz donosy w języku węgierskim

Mateuszwln:
domyślam się że właścicielem wynajmującego mieszkania w obu przypadkach jest Turek...jeśli tak to możecie zapomnieć o odzyskaniu kaucji ;] niestety...też miałem podobna sytuacje z tymi ,,ciapatymi" .

aneczka.k:

--- Cytat: Mateuszwln w 01 Paź 2012, 22:25:34 ---domyślam się że właścicielem wynajmującego mieszkania w obu przypadkach jest Turek...jeśli tak to możecie zapomnieć o odzyskaniu kaucji ;] niestety...też miałem podobna sytuacje z tymi ,,ciapatymi" .

--- Koniec cytatu ---

Akurat u mnie dunczyk :-) jeszcze az tak bardzo sie tym nie przejmuje poniewaz wieksza czesc depozytu zostala juz oddana, pozostalo tylko troche na poczet ogrzewania i cieplej wody ( rozliczenie roczne bedzie w listopadzie), jednak miala nadzieje ze zglosi to wczesniej :-), wyprowadzilismy sie 2 miesiace temu. Facet pracuje za granica wiec to tez moze byc powodu nie zrobienia tego zaraz po naszej wyprowadzce :-)

agnieszka1234:
w moim przypadku takze dunczyk, jednak z tego co wiem od sasiada, nigdy nikomu podobno nie oddal depozytu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej