Ogólne > Hydepark

Pytanie do moderatora!

<< < (8/8)

PRZYJACIEL:

--- Cytat: @ae@ w 16 Paź 2012, 16:26:54 ---Czyli jesli od czsu do czasu poogladam sobie towary w Føtexie to ja mam prawo decydowac co Føtex ma kupowac, jak ma zapelnic pólki, kogo ma zatrudnic, a jak mi sie nie podoba kolor niebieski i czerwony to maja zmienic wszystkie reklamy na rózowy i turkusowy - no bo ja przeciez mam prawo!

Tu sie róznimy - ja uwazam ze wlasciciel moze uzytkowników/tych co tylko towary ogladaja posluchac ale nie musi, przyjda inni klienci, inni uzytkownicy którym bedzie odpowiadal Føtex niebiesko-czerwony, uzytkownicy którzy uwazaja ze administratorowi wolno ustalac takie reguly które on uwaza sa najlepsze dla jego firmy.

Wlasciciel moze zmienic kolory Føtexu ale to jego decyzja bo jego wlasnosc.

Ta dyskusja o tym kto ma decydowac o forum, na forum i zeby administrator podporzadkowal sie to tym, to innym pogladom/zachciankom bylo juz tilka, moze kilkanascie w jego historii.
Zawsze wedlug tego samego scenariusza - jeden uzytkownik event. z kilkoma klakierami sa urazeni postepowaniem moderatora i rozpoczyna sie dyskusja. I dobrze  - goraca dyskusja - wiecej odwiedzjacych poloniainfo.dk  ;D

Administrator wytrzymal ;D, poloniainfo.dk sie trzyma i jak widze rozwija, no to tylko Tak trzymac.

--- Koniec cytatu ---
troche zle pojmujesz prawo rynku ,towar i kolory sa pod ludzi wkladane na połki ,jak nie bedzie włascicielowi sklepu schodził dany towar to wiadome jest ze go juz nie zamowi,bedzie zamawiał to co mu schodzi .pomysl sobie masz bar i serwujesz tylko pizze ale przychodza klienci i pytaja sie czy masz szaszłyki,wiec je wprowadzisz bo to ci bedzie schodziło,a prawdopodobnie zmniejszych produkcje pizzy ,na ktora nie miałas popytu.takze twoj przedmowca ma racje.a jesli chodzi o własciciela forum to jak nie bedzie miał klijenteli to sie sam zanudzi na tym swoim forum ,czy nie tak?

ignacy:
Ponadto nazbierało się trochę targowic i temat popularny, a jeżeli przychodzi prawdziwy problem to najczęściej odpowiadają trzy osoby i wiecznie te same. To co to jest forum rozmowy o zamarzniętym gównie czy forum Duńczyków bardziej duńskich niż rodowici???

PRZYJACIEL:
IGNAS nie denerwuj się.tu co niektórzy SA jucz jak Duńczyki ,jeden ,dwa moduły i jest , ;D

PRZYJACIEL:

--- Cytat: @ae@ w 16 Paź 2012, 16:26:54 ---Czyli jesli od czsu do czasu poogladam sobie towary w Føtexie to ja mam prawo decydowac co Føtex ma kupowac, jak ma zapelnic pólki, kogo ma zatrudnic, a jak mi sie nie podoba kolor niebieski i czerwony to maja zmienic wszystkie reklamy na rózowy i turkusowy - no bo ja przeciez mam prawo!

Tu sie róznimy - ja uwazam ze wlasciciel moze uzytkowników/tych co tylko towary ogladaja posluchac ale nie musi, przyjda inni klienci, inni uzytkownicy którym bedzie odpowiadal Føtex niebiesko-czerwony, uzytkownicy którzy uwazaja ze administratorowi wolno ustalac takie reguly które on uwaza sa najlepsze dla jego firmy.

Wlasciciel moze zmienic kolory Føtexu ale to jego decyzja bo jego wlasnosc.

Ta dyskusja o tym kto ma decydowac o forum, na forum i zeby administrator podporzadkowal sie to tym, to innym pogladom/zachciankom bylo juz tilka, moze kilkanascie w jego historii.
Zawsze wedlug tego samego scenariusza - jeden uzytkownik event. z kilkoma klakierami sa urazeni postepowaniem moderatora i rozpoczyna sie dyskusja. I dobrze  - goraca dyskusja - wiecej odwiedzjacych poloniainfo.dk  ;D

Administrator wytrzymal ;D, poloniainfo.dk sie trzyma i jak widze rozwija, no to tylko Tak trzymac.

--- Koniec cytatu ---
no ,no WAZELINKA POSZŁA ,az miło 8)

MalaCzarna:
thecabb  :) dziękuję ci za dużą dawkę humoru  :D :D :D :D Śmiałam się w głos !  :D :D :D :D
Nikt nie potrafił w tym wątku tak jasno, precyzyjnie i dobitnie wyjaśnić istoty sprawy .
Absolutnie nieeesamowite !!!

Nie irytuj się bo ... dla niektórych bajka o Koziołku Matołku jest za trudna do zrozumienia  ;)  .

p.s. Na 21 wpisów 13 plusów to chyba niezły wynik ?! Ludzie na forum cenią cię za trafność wypowiedzi .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej