Ogólne > Rodzina ...

Rodzinne

<< < (11/14) > >>

zalesiowa:
   Hej,mam pytanie w sprawie świadczeń rodzinnych>dokumentację(akta urodzen dzieci ,małżeństwa.itd )wysłałamdo Zielonej góry ,a oni odesłali je do Danii 8 pazdziernika 2012,ale do Kolding Kommune i niewiem teraz co dalej robić, z kim się kontaktować w tej sprawie,

farvela:
hmm.. chyba sama sobie tym pytaniem odpowiedzialas. Skontaktuj sie z kommuną :) http://www.kolding.dk/om-kommunen/borgerservice

ellaf:
Witam. Mam pytanie dotyczące rodzinnego. Mój mąż pracuje od 2,5 roku w Danii (ma umowę na czas nieokreślony) i dopabuse teraz składa wniosek o rodzinne. Ja z dzieckiem mieszkamy w Polsce. Czy zostaną mu wypłacone pieniądze za poprzednie lata? Jeśli tak to mniej więcej w jakiej wysokości i czy jest możliwość wysyłania rodzinnego na moje konto w Polsce czy tylko na duńskie męża?

1941:
Ale jakie szczescie, ze te kobitki tak o te rodzinne walcza i to przesyłac do Polski, dobrze przynajmniej nie przejawiaja zainteresowania na co/kogo mezowie premie wydaja  ;) ;D ;D ;D

ellaf:
I tak nigdy do końca się nie dowiemy na co wydają  ;). Podobno mniej wiesz dłużej żyjesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej