Ogólne > Rodzina ...

Rodzinne

<< < (13/14) > >>

aisak:

--- Cytat: ellaf w 17 Lip 2013, 20:19:41 ---Ale ja nie narzekam. My dzięki tej rozłące chyba jesteśmy najzgodniejszym małżeństwem na świecie.

--- Koniec cytatu ---
Za to na emeryturze sie pozabijacie :D.

ellaf:
Dziękuje. Ale to nie są złe wiadomości. A pieniądze są nasze wspólne, te które on zarabia w Danii i te które ja zarabiam w Polsce. Chociaż z tego co ja zarabiam to Duńczycy się śmieją.

ellaf:

--- Cytat: aisak w 17 Lip 2013, 20:52:25 ---Za to na emeryturze sie pozabijacie :D.

--- Koniec cytatu ---
Jak dożyjemy :)

aisak:

--- Cytat: ellaf w 17 Lip 2013, 20:54:10 ---Dziękuje. Ale to nie są złe wiadomości. A pieniądze są nasze wspólne, te które on zarabia w Danii i te które ja zarabiam w Polsce. Chociaż z tego co ja zarabiam to Duńczycy się śmieją.

--- Koniec cytatu ---
Niech sie smieja. Smiech to zdrowie. A Ty rob swoje :).

vordingborg:

--- Cytat: ellaf w 17 Lip 2013, 20:54:10 ---Dziękuje. Ale to nie są złe wiadomości. A pieniądze są nasze wspólne, te które on zarabia w Danii i te które ja zarabiam w Polsce. Chociaż z tego co ja zarabiam to Duńczycy się śmieją.

--- Koniec cytatu ---
Raczej dziwią  :o przynajmniej ci których znam.  Pamiętaj o głosowaniu w najbliższych wyborach  ::)  w końcu masz prawo wybrać kto cię będzie dyma... znaczy rządził.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej