Ogólne > Hydepark
Dofinansowanie do mieszkania
jens:
--- Cytat: MAXFIT w 27 Paź 2012, 21:11:39 ---Tak jak czytam te posty to widzę ze nie warto o cokolwiek pytać na tym forum bo spotykamy sie z krytyką tylko.
Wiem po swoim poscie ostatnim,nie warto.Bo potrafiecie szpilę tylko wbijać,takie moje zdanie i nie tylko po tym poscie to wnoszę!
--- Koniec cytatu ---
czemu sie denerwujesz ? przeciez jak ty szukałes pomocy odnosnie ,,dofinansowania,,to normalnie cie potraktowano bo nie zachowales sie jak pazerniak i byłes zadowolony z porad jakie ci pisano,a tu malwinka napisała ze ,,nie tego szukalam ,bo słyszała ze do 10 tys koron daja,, szok siedziec w domu a ty ,ja i inni beda na to robic? to .....szkoda gadac pazernosc jest bez granic.
MAXFIT:
Ja nie dostałem,z porady byłem zadowolony,chytry nigdy nie byłem,pokorne cielę dwie matki ssie,nie bede oceniał czy ktos pazerny czy nie ,pzdr
Idris:
Dziewczyna w dosc nieszczesliwy sposob zapytala sie jak sie ubiegac o kontanthjelp a tu taka dyskusja sie nawiazala....
jens:
--- Cytat: MAXFIT w 27 Paź 2012, 22:54:48 ---Ja nie dostałem,z porady byłem zadowolony,chytry nigdy nie byłem,pokorne cielę dwie matki ssie,nie bede oceniał czy ktos pazerny czy nie ,pzdr
--- Koniec cytatu ---
no i oto mi chodziło ,ze tylko spytałes ,ale zadnych prognoz nie dawałes ,jest dobrze jak kazdy wezmie sie za oprace a nie tylko patrzec i liczyc ile wyłudzi sie ,opinia idzie na wszystkich .meczy mnie juz ten temat ,bo dyskusja o niczym i o wszystkim ,niech oni robia co chca ,nikt głupi nie siedzi w tych dofinansowaniach ,jak sie bedzie nalezało to dadza,jak nie to odejdzie z kwitkiem ,ale jedno niepokoi ze nie ruszyc sie i nie szukac pracy tylko debatowac bo nie starczy ,polecam kolezance wbic ogłoszenie w dziale ,,szukam przcy ,, nie potrzebne kłotnie i tyle ,ile bedzie osob w dyskusji tyle bedzie opinii ,pozdrawiam
roga:
--- Cytat: PRZYJACIEL w 27 Paź 2012, 19:08:00 ---co ty jesz co ty palisz ze tak zieje od ciebie gorycza? jestes wolgarnym gnojkiem na jakiego tu ciezko trafic, ja mam 2 domy ale nie dziaduje na dofinansowanie moich mieszkan,czy ja ładuje w skarpete czy nie to h.j ciebie obchodzi.
--- Koniec cytatu ---
Tyle agresywnosci, wulgaryzmu i goryczy....mysle, ze nie masz sie za dobrze.............no i ten piekny jezyk polski.....cytuje:
"jestes wolgarnym gnojkiem .......to h.j ciebie obchodzi....."
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej