jezeli mowisz o czytaniu ze zrozumieniem,to po pierwsze zauwazylbys,ze pisze w rodz.meskim,a nie zenskim
,po drugie ,jezeli wstawiasz cytat,to nie wyrwany z kontekstu,po trzecie-tekst byl zaadresowany do anha i chodzilo o jej zabawne sformuowanie.
dodatki mieszkaniowe,czy rodzinne na szczescie mnie nie dotycza,ale nie pienie sie jak Ty,ze inni wykorzystuja system,poniewaz nie mam wplywu na to
.co Ciebie obchodzi,czy ktos ma dwa domy,czy trzy,czy dziesiec? tez sobie kup! poza tym ,co ma pazernosc wspolnego z posiadaniem dobrego auta,czy smartfona?ze jak? ze mam z buta walic,czy swiecic nokia 3310? mam ochote ,lubie i mnie stac,to nie Twoj zasrany interes! ladujesz wszystko w skarpete,to laduj dalej i nie narzekaj ludziku.smutas i malkontent.zmien sobie nicka na NIEprzyjaciel 
p.s.a swoja droga rumuni pewnie juz pobieraja te zasilki nie czekajac na Twoja zgode 
co ty jesz co ty palisz ze tak zieje od ciebie gorycza? jestes wolgarnym gnojkiem na jakiego tu ciezko trafic, ja mam 2 domy ale nie dziaduje na dofinansowanie moich mieszkan,czy ja ładuje w skarpete czy nie to h.j ciebie obchodzi.ja pracuje legalnie ,nie korzystam z dofinansowan ,zyje godnie w cudzym kraju,i nie panosze sie tak jak ty.szkoda nie znasz nowszych modeli telefonow,tylko nokie 3310.ale to widocznie twoj poziom ,czytaj dobrze i czep sie tramwaja ,nie toleruje dziadostwa ,a stwierdzenie czy ktos ma miec to czy tamto to ok ale jak go stac na luksusy to niech go bedzie stac na oplty i na opłate przedszkola swojej pociechy, ;dla ciebie byc ciezko nawet nieprzyjacielem ,i zauwaz głebie ze jestem kobieta takze nie czytasz uwaznie GŁĘBIE.ZAL MI CIEBIE ,ale wiochmeny tak sie charakteryzuja jak ty sie przedstawiasz na tym forum . ,wskakujesz jak TROLL internetowy i karmisz sie tym na kogo naskoczyc.jak przegladajac twoje posty dla ciebie kazdy jest debilem w dyskusji ,pewnie fajnie by ci było jakby kazdy przytakiwał ,masz tu dziecko ,i jak nie korzystasz z tych przekrectw to sie nie denerwuj ,i czytaj uwaznie, wyraznie napisałam ze sa tacy co musza pracowac na dwa domy ,dom rodzinny w Polsce i na dom w ktorym tu mieszka.pieklisz sie i ciezko mi dojsc dlaczego ,luki w systemie to tez nie takie dobre jest wykorzystywac. ale a chamstwem sie nie wygra