Ogólne > Hydepark

pomyłki i inwestycje w Danii

<< < (2/2)

MAXFIT:
Ja niestety niedługo będę pytał jak wysoki socjal i ile mogę dostać bo praca odebrała mi bardzo dużo zdrowia i zostane pewnie zlinczowany i skatowany za takie zapytanie na tym forum?

MAXFIT:
I zapewne zostanę oceniony ,ze jestem nabusebem, który chce czerpać profity siędząc ,w domku a tak naprawdę nie wie co do tego się przyczyniło,jakim przede wszystkim jestem człowiekiem.
Pozdrawiam

Jomir:
Ja pamietam, ze Ty miales wypadekna poczatku roku. Dostales odszkodowanie?

Kiedys z dobrych 5 lat temu pomagalam pewnemu Panu, ktory o ile pamietam tez wlasnie mial podobny problem pow wypadku ze stopa czy sciegnem. Pomoglam mu pisac odwolanie. Troche to czasu zajelo, ale po chyba roku czy dwoch, zadzwonil do mnie z podziekowaniem, bo dostal chyba z 600 czy 700 tysiecy koron odszkodowania za utrate na zdrowiu.

Wiec jakby co, to sie nie poddawaj. Odwoluj sie i walcz :)

Jomir:

--- Cytat: MAXFIT w 27 Paź 2012, 23:04:03 ---I zapewne zostanę oceniony ,ze jestem nabusebem, który chce czerpać profity siędząc ,w domku a tak naprawdę nie wie co do tego się przyczyniło,jakim przede wszystkim jestem człowiekiem.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Ej, nie sadze :)
Zauwaz, ze lincz publiczny w "znanym" watku odbyl sie z konkretnych powodow :)

jens:

--- Cytat: MAXFIT w 27 Paź 2012, 22:59:13 ---Ja niestety niedługo będę pytał jak wysoki socjal i ile mogę dostać bo praca odebrała mi bardzo dużo zdrowia i zostane pewnie zlinczowany i skatowany za takie zapytanie na tym forum?

--- Koniec cytatu ---
przestan tak pisac .tobie przytrafił sie wypadek i kazdy to rozumie .pracowałes ,płaciłes podatki ,a wypadek czy utrata zdrowia to naprawde inna rzecz niz w innych watkach w ktorych była goraca dyskusja .POWODZENIA I POWROTU DO ZDROWIA .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej