Ogólne > Hydepark
nordea rasisci
happybeti:
A kto siedzi w domu i nie pracuje? ;D ???
Czy ja pisałam kiedykolwiek, że siedzę w domu?
To,że zaczynam o 8.00 i mam blisko, nie znaczy, że nie pracuję.
Jesli to nie ty jesteś "nadusiaa" , która się skarżyła, że w Danii jej córka stała się "debilem", to styl macie bardzo podobny.
Zresztą, jak wierzyć osobie, która nie ma odwagi nawet pisac pod jednym nickiem, tylko ukrywa się pod różnymi.
A co do Rogi, to wiem, że nie potrzebuje mnie jako "adwokata".Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na temat tego, co napisałas o jego poście.
Co do ignorowania- cieszę się szczerze :D.Jak już pisałam, obcowanie z takimi osobami to średnia przyjemność.Ale taki mam charakter, że jak ktoś mnie wkurza, to to mówię głośno.I pod jednym nickiem.
inna:
Do gosc 1964 wyluzuj. Chron serce swoje a i stress szkodzi na urode :D
Happybeti czasami trzeba przemilczec i dac sie wygadac spragnionym ;)
jens:
--- Cytat: inna w 22 Sty 2013, 12:30:29 ---Do gosc 1964 wyluzuj. Chron serce swoje a i stress szkodzi na urode :D
Happybeti czasami trzeba przemilczec i dac sie wygadac spragnionym ;)
--- Koniec cytatu ---
dobrze to napisalas .czytałem i milczałem i jedna i druga ma racje .jak ktos wlepia link o pomoc to faktycznie nie po to by rozwazac czy komus sie nalezy pomoc czy nie .happiatko wyluzuj bo jedziesz troche jak po masle .mysle ze roga dysponuje komputerem i z tego co widze sam napisał co miał do napisania ,i własnie takie zaczepki prowadza do tego ze jak dwie zadziory sie znajda to ujadaja jak psiaki.taki watek o pomoc poinien byc wstawiony i zaraz zamkniety ,by nie było wybiorczosci komu dac a komu nie ,by nie było oskazen ze ktos chce dla siebie ,wtedy kazdy został by z mysla tego ogłoszenia o pomoc i jak bedzie chciał to pomoze jak nie to nie ,i tyle powinno byc dyskusji ,a nie takie niewiarygodne ,lepiej z tego czy z tamtego korzystac itp,gosc 19 64 powinien od razu zamknac by nikt nie pisał swoich wywodow.takze kobiety na luz trzeba dac bo jedna i druga ma racje ale tylko w swojej kwestii.a mało tego temat przeniosł sie na inny watek ,no bo ty happybeti napisalas ze ta sie tu znow pojawiła ,takie teksty troche rozwalaja ,tego nie powinno byc .
happybeti:
Jens, podziekowałam ci, bo pokazałes, ze można kogoś (mnie, hehe :P) skrytykowac w kulturalny sposób ;).
A, jak wiadomo, "prawdziwa cnota krytyk się nie boi"...czy jakos tak... ???
willy:
Zamykam bo nie na temat i za ostro się zrobiło.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej