Ogólne > Hydepark

nordea rasisci

<< < (15/23) > >>

newbie12:
PRZYJACIÓŁKO droga, od umoralniania specjalistką na tym forum jesteś ty. Twoje posty wręcz zjeją jadem. Ja odniosłam się się tylko do części o donosicielstwie.  Nie chcę się już rozwijać bo temat wątku jest zupełnie inny.
Fakt, ogłoszenie o meldunku wystawiłam ja ale wiesz w czyim imieniu i dlaczego? Zabrakło ci argumentów więc z tej strony uderzyłaś?

roga:

--- Cytat: vordingborg w 21 Lis 2012, 19:30:29 ---Jeżeli uważasz że armia wykształconych bezrobotnych jest w stanie coś zmienić to gratuluję życiowego optymizmu. Ja wiem że Helle tak żarliwie przemawia ale że ty dajesz się na to nabierać tego nie wiedziałem. A z jednym się zgadzam w Nordea  przyda się ktoś wykształcony który zrozumie że to przyszedł klient do banku  ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie uwazam, ze armia wyksztalconych bezrobotnych cos zmieni, ale uwazam ze ludzie wyksztalceni maja zdecydowanie wieksza szanse na uzyskanie pracy niz niewykwalifikowni. Swiat nie stoi w miejscu i ci ktorzy zdobyli jakis zawod czy wyksztalcenie 10-15 lat w wielu branzach dzisiaj sa "polanalfabetami" jezeli sie nie doksztalcaja i nie podnosza swoich kwalifikacji. Uwazam, ze lepsza armia wyksztalconych, a tutaj ma na mysli wszystkie zawody a nie tylko
wyzsze studia, niz armia  ludzi niewyksztalconych. Jest to oczywiste, a to ze aktualnie ciezko z praca. To nie pierwszy i nie ostatni raz. A propo Nordei , to rowniez klient powinien zrozmiec ze przyszedl do banku :)

PRZYJACIEL:

--- Cytat: newbie12 w 21 Lis 2012, 23:02:14 ---PRZYJACIÓŁKO droga, od umoralniania specjalistką na tym forum jesteś ty. Twoje posty wręcz zjeją jadem. Ja odniosłam się się tylko do części o donosicielstwie.  Nie chcę się już rozwijać bo temat wątku jest zupełnie inny.
Fakt, ogłoszenie o meldunku wystawiłam ja ale wiesz w czyim imieniu i dlaczego? Zabrakło ci argumentów więc z tej strony uderzyłaś?

--- Koniec cytatu ---
taniutka newbie12 ,mi argumentow nie zabraklo ,tylko chciałam ci pokazac ze wysilasz sie na forum a sama kombinujesz ,czy dla siebie czy nie to mały pikus ty sie pod tym podpisałas.umoralnianie to ty jako polonistka masz we krwi ,ty jak tylko wejdziesz do dyskusji probujesz narzucac swoje zdanie ,zawsze ci ktos nie pasuje.poczytaj swoje wszystkie posty i zrozumiesz co piszczy w trawie .na mnie juz tez naskoczyłas w ktoryms poscie .ale i sa tacy ludzie jak ty .dobrze ze robisz to z kultura .a tak na marginesie ilu bedzie ludzi dyskutujacych tyle bedzie opini :)

Sanczow:
Cholera tam wie jak jest we francji czy w austrii, ale powiem wam że w Kenii otworzyłem konto bez żadnych dodatkowych zabezpieczeń jedyne co to różowa karta odpowiednik żółtej i pozwolenie na bytowanie czasowe, a resztą zajął się bank

@ae@:
No to jedziemy do Kenii !

A kontanthjælp w Kenii maja?  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej