Ogólne > Edukacja
Internetowy Kurs "Opiekun Osób Starszych", "Dietetyka"- dyplom MEN
(1/1)
synergia:
Akademia Edukacji Zdrowotnej Synergia Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego zaprasza na kursy w trybie on-line w zakresie "Opiekunka Osób Starszych", "Dietetyka I i II stopnia". Dyplomy na druku MEN wysyłamy również za granicę. Zapisz się już dziś www.akademiasynergia.pl
vordingborg:
Szczerze polecam :) JA !!! sam w 14 godzin zdobyłem u nich dyplom domorosłego ginekologa/egzorcysty. Teraz myślę o magisterce choć mógłbym to przeskoczyć i od razu chapnąć doktorka (tylko 3 weekendy) tyle że idą święta,a ja muszę się z kasą liczyć :(
anikrey:
--- Cytat: vordingborg w 21 Lis 2012, 16:20:47 ---Szczerze polecam :) JA !!! sam w 14 godzin zdobyłem u nich dyplom domorosłego ginekologa/egzorcysty. Teraz myślę o magisterce choć mógłbym to przeskoczyć i od razu chapnąć doktorka (tylko 3 weekendy) tyle że idą święta,a ja muszę się z kasą liczyć :(
--- Koniec cytatu ---
14 godzin nauki i tylko ginekolog -egzorcysta to co Ty na wagary chodziłeś czy jak? Ja po 4 godzinach dostałam duży duuuplom uznania "Przyjaciela Wesołego Diabła" 3 pieczątki piękne czerwone i 2 odciski kciuka, że o kotylionie już nie wspomnę.Tak się trzeba uczyć .
hahahahahahaha
vordingborg:
Jakie wagary ! załapałem się na drugi fakultet rwanie z bląbowaniem sale obok ;D :-X
anikrey:
Gratuluje i podziwiam ja się zapisze na kurs pomocnika kalibracji jelit naturalnych:) a, jak zalicze to na
sexer -kę wystartuje ale to już po Mikołajkach .
Nawigacja
Idź do wersji pełnej