Ogólne > Rodzina ...

zasilek rodzinny co zrobic?

(1/5) > >>

darecki999:
witam ! 6 miesiecy temu zlozylem podanie o zasilek rodzinny na 2 dzieci za caly okres jaki pracuje w danii tj za 3 lata .po 2 miesiacach dania otrzymala odpowiedz z urzedu marszalkowskiego w polsce .potem sprawe rodzinnego przejelo unbetaling denmark i cisza .dzwonie do nich regularnie a oni mnie kulturalnie zbywaja.czy ktos przerabial to (choc pewnie z unbetaling denmark nikt) jak dlugo moze to trwac ? ,czy sa jakies sposoby na przyspieszenie ? czy maja jakies limity czasowe? .dzieki za odpowiedzi. >:(

danielo:
witam mam ten sam  problem zlozylem w marcu i to samo mowia abym czekal bo maja mnostwo spraw

mandi744:
zawsze tak robia,znajomy dun  zadzwonil postraszyl ich troszku i za 2 dni mialam pieniazki na koncie za okres 3 lat wstecz:))

aisak:
Mnie tez troche w pazdzierniku zwodzili. Wiec pisalam maile kazdego dnia. Wreszcie w listopadzie "troche" zdenerwowana napisalam zazalenie do ich komorki odwolawczej-znajdziesz adres na stronie internetowej:

https://www.borger.dk/Sider/Udbetaling-danmark-kontakt.aspx

Wejdz do "Familieydelser", potem: "send digital post", zaloguj sie za pomoca NEMid .

Ja na kolejna odpowiedz z konkretna data wyplaty pieniazkow czekalam.... 2 dni :). Pieniazki oczywiscie pojawily sie w terminie.
Powodzenia :)

arachne82:
czy ktos moze mi podac konkretnego linka do formularza o zasilek rodzinny( dla malzenstwa, ktore jedno z rodzicow mieszka w dani a drugie z dziecmi w polsce)
chodzi o "zapis cyfrowy", formularz który można wysłac droga elektroniczną.

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej