Ogólne > Hydepark
KARP- gdzie kupic?
self-sufficient:
Też nad tym myślałam, może w koościele św. Marii? Tam jest ksiądz z Polski, wiec moze po mszy? Jeśli nie, to ja jutro odbieram z poczty, bo rodzinka wysłała, a nas tu tylko dwoje,więc mogę się podzielić :)
ROBOTIK:
--- Cytat: self-sufficient w 22 Gru 2012, 14:47:14 ---Też nad tym myślałam, może w koościele św. Marii? Tam jest ksiądz z Polski, wiec moze po mszy? Jeśli nie, to ja jutro odbieram z poczty, bo rodzinka wysłała, a nas tu tylko dwoje,więc mogę się podzielić :)
--- Koniec cytatu ---
super to ja sie pisze na to z checią bym wzioł od ciebie zdziebko bo ja tylko z zona i dzieckiem wiec tylko symbolicznie potrzebujemy :) a do kosciola to nie bardzo mi sie usmiecha isć :) tradycja tradycja ale od kosciola to z daleka
greg1969:
ROBOTIK wyluzuj, przecież "cała ta dyskusja" o ile można nazwać dyskusją ;D odbywa się z przymruzeniem oka :).
Jeszcze raz wesołych świąt i nie zaprzątajcie sobie głowy sprawami natury materialnej wszak wymiar duchowy tych świat jest chyba najważniejszy, czyż nie tak?
BTW temat jest o karpiu a nie o opłatku ;D ;D.
PRZYJACIEL:
--- Cytat: greg1969 w 22 Gru 2012, 14:56:39 ---ROBOTIK wyluzuj, przecież "cała ta dyskusja" o ile można nazwać dyskusją ;D odbywa się z przymruzeniem oka :).
Jeszcze raz wesołych świąt i nie zaprzątajcie sobie głowy sprawami natury materialnej wszak wymiar duchowy tych świat jest chyba najważniejszy, czyż nie tak?
BTW temat jest o karpiu a nie o opłatku ;D ;D.
--- Koniec cytatu ---
ale opłatek tez tradycja.KIEDYS ICH NIE BYLO WIEC DZIELONO SIE CHLEBKIEM .WESOLYCH SWIAT
dania_d:
No w tym to jesteśmy geniuszami :-[
Z zapytania gdzie kupić karpia wyszła kłótnia ;D
Kama- dzięki za cynk o karpiu w metro. Już się moczy w wodzie, i to nie drogo, ~ 75 dkk/kg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej