Ogólne > Tłumaczenia

"Posiew"

<< < (4/4)

AK211:

--- Cytat: Niutek w 11 Sty 2013, 17:23:28 ---Skoro tak, moze jestes alergiczna i to nie zart. Jak bedziesz w Polsce zrob chociaz komputerowe bada na alergie, niewiele kosztuja. Nie sa super dokladne ale dadza jakis efekt wyjsciowy. Bo jak bedziesz stosowala te wszystkie sposoby to moze byc jak w tym dowcipie, co to Icek przychodzil do Rabiego bo mu kury padaly i ten mu radzil, niech pija wode przegotowana, niech jedza ziarno owsa zamiast zyta itd. itd. Po wszystkich zabiegach Icek znowu mowi, ze stosuje to wszystko (i tu litania co) a kury mu nadal padaja, czy masz Rabi jakies rady dla mnie. Na to Rabin mowi, Icek rad to ja mam wiele, ale czy kur ci wystarczy.
Pozdrawiam Wszystkich.

--- Koniec cytatu ---

Dziękuję  :) O tym nie pomyślałam.

Niutek:
Nie ma za co, na zdrowie, od czego jest forum!!!!!! Pozdrawiam Wszystkich

Niutek:
Forum broni, forum radzi, forum N I G D Y Cie nie zdradzi!!!!!!!!!!
Jomir cyt. Seksmisje, to mi sie tez udzielilo.
Pozdrawiam Wszystkich.

MalaCzarna:

--- Cytat: Niutek w 11 Sty 2013, 17:23:28 ---Skoro tak, moze jestes alergiczna i to nie zart. Jak bedziesz w Polsce zrob chociaz komputerowe bada na alergie, niewiele kosztuja. Nie sa super dokladne ale dadza jakis efekt wyjsciowy. Bo jak bedziesz stosowala te wszystkie sposoby to moze byc jak w tym dowcipie, co to Icek przychodzil do Rabiego bo mu kury padaly i ten mu radzil, niech pija wode przegotowana, niech jedza ziarno owsa zamiast zyta itd. itd. Po wszystkich zabiegach Icek znowu mowi, ze stosuje to wszystko (i tu litania co) a kury mu nadal padaja, czy masz Rabi jakies rady dla mnie. Na to Rabin mowi, Icek rad to ja mam wiele, ale czy kur ci wystarczy.
Pozdrawiam Wszystkich.

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem że pisząc o "wszystkich tych sposobach" masz na myśli moją odpowiedź dotyczącą tabletek ziołowych i cytryny na oczyszczenie dróg moczowych z pasożytów.
Niutek masz podpadówę u mnie  ;) Co ty masz do naturalnego leczenia ?  :)

Niutek:

--- Cytat: MalaCzarna w 12 Sty 2013, 10:23:34 ---Rozumiem że pisząc o "wszystkich tych sposobach" masz na myśli moją odpowiedź dotyczącą tabletek ziołowych i cytryny na oczyszczenie dróg moczowych z pasożytów.
Niutek masz podpadówę u mnie  ;) Co ty masz do naturalnego leczenia ?  :)

--- Koniec cytatu ---

Nic, chcialem opowiedziec dowcip ale, ze to nie ten watek musialem go jakos wplatac i doradzic jednoczesnie. Pozdrawiam Wszystkich Nie znecajcie sie dzis nade mna, ałaaa glowa boli!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej