Ogólne > Hydepark
: A-kasse - pytanie szczegolowe
sskk:
Co do rasizmu, każdy naród jest na swój sposób rasistowski, Polacy nie lubią murzynów, żydów, ruskich, niektórzy chronicznie niemców itd. a najbardziej siebie nawzajem czyli nawet własnej nacji ot. co
To jest tekst, który sam napisałeś...Właśnie u Ciebie świetnie się to przejawia....
nadusiaa:
co za palant.czepiasz sie, kazdy wie co to pejczek.znajac polakow za chile zacznie sie jazda.
sskk:
Popieram nadusiaa. Ja nie zamierzam sie tutaj spierać ani kłócić ale uważam, że trzeba tepić mądrych głupców...
Niutek:
To dla jaj, ale troche rozruszalem formum, podziwiam szybkosc reakcji. Lønsedel, to mialem na mysli, anglojezyczni pracownicy, nie chce sie chodzic do szkoly nie, ciekawe jak na forum w UK uzylbym znanego mi okreslenia wlasnie z Danii. Nazwac kogos glupcem, moze tylko glupiec bo sie na tym zna a nawet jak nie, to tez nazwie. Do nadusia palant tez brzmi dumnie przy Twojej niskosci. Sskk pierwsze koty za ploty ot co. Pozdrawiam Wszystkich.
sskk:
Nie zamierzam się tłumaczyć...ale ja chodzę do szkoły właśnie ku Twojemu zdziwieniu. I chciałam zauważyć, że to nie jest pierwsza twoja złośliwa uwaga i zaczepka na tym forum. A jeśli piszesz coś nie przemyślanego, to nie dziw się, że są takie reakcje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej