Ogólne > Hydepark

Polski lekarz

(1/2) > >>

blaugranaks:
Witam poszukuje polskiego lekarza w pobliżu Vejle najlepiej dziecinnego.Jestem bardzo uprzedzony do duńskich lekarzy po tym co przeszliśmy z naszą córeczką.Więc jeśli ktoś wie o jakimś polskim lekarzu to proszę o informację.mój adres e-mail.blaugranamb@wp.pl

PRZYJACIEL:
Dziecinnego?

Jomir:
Pewnie szukaja jakiegos zdziecinnialego staruszka, albo niedojrzalego studenta  ;D

A powazniej to pediatre (lekarza dzieciecego) to znam jedynie na Zelandii. Pracuje na pediatrii w Roskilde i przyjmuje w Privat Hospitalet Danmark.

Nie wiem czego jednak oczekujesz. Lekarze tu pracujacy, pracuja wedlug procedur dunskich.

nadusiaa:
i znowu sie zaczyna.dziewczyna sie przejezyczyla i tyle.polonisci sie znalezli siedza na kazdym dziale i co chwile cos wypisuja.nie macie chyba co robic.to ze wam lekarze odpowiadaja nie znaczy ze wszystkim i nie kazdy dunski lekarz jest rowny  drugiemu.tez mialam porabana lekarke ale tylko moga sie wypowiadac ci co mieli cos zlego do czynienia.zmienilam i ta narazie jest lepsza.pomoglabym ci ale nie znam tam polskiego lekarza.a ty przyjaciel tez bym mogla znalezc nie jedno twoje przejezyczenie w twoich postach.boze jacy polacy potrafia byc!!!!!!!!!! szkoda slow

Niutek:
A mowia ze tylko Niutek zlosliwiec hahaha. Pozdrawiam Wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej