Ogólne > Hydepark

Jakie jest Wasze zdanie?

<< < (5/5)

aisak:

--- Cytat: Jomir w 15 Sty 2013, 20:42:58 ---Noo... to tak apropo`s tego nie w temacie.
Skad u Was sie wzielo powiedzenko "miec do szkoly pod gorke" ?

Bo mi sie zawsze wydawalo to takie "nasze, szczecinskie", a tu nagle pol swiata wie o tym.
Dla niewtajemniczonych, w Szczecinie w "dawnych czasach", jedyna w miescie szkola specjalna i specjalny osrodek wychowawczy miescil sie wlasnie na gorce :)

--- Koniec cytatu ---
Ktos madry sparafrazowal syzyfowa prace  ;) ;D. Ale to ogolnopolskie, bo my wszyscy na Slasku mielismy pod gorke, takie uksztaltowanie terenu (tak mysle) ;D

aisak:

--- Cytat: happybeti w 15 Sty 2013, 20:21:58 ---aisak, tak na logike biorąc, to masz rację, że jak sam sobie sterem, zeglarzem, okrętem, to człowiekowi łatwiej, ale...wiesz...serce nie sługa... ;)- nigdy nie mów "nigdy" :D.

A tak w ogóle, to mam pewna propozycję :D 8).
Co Wy na to, drodzy forumowicze, bysmy mieli taki wątek "nietematyczny", że nie powiem "o dooopie Maryni", coby nie było, że "...i panie też ;) ;D".
Chodzi mi o "miejsce", gdie każdy może "wpaść", pogadać ot, tak, po przyjacielsku.Hę? :)

--- Koniec cytatu ---
Jak to nie sluga???? Bedzie robic, co ma robic, pompa jedna ;D!

ps o "Marynie" to my caly czas, hihihi, ale to mile :)

happybeti:

--- Cytat: aisak w 16 Sty 2013, 16:56:30 ---Ktos madry sparafrazowal syzyfowa prace  ;) ;D. Ale to ogolnopolskie, bo my wszyscy na Slasku mielismy pod gorke, takie uksztaltowanie terenu (tak mysle) ;D

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej