Regionalne > Kopenhaga

Oceanarium

(1/3) > >>

aska:
Witam, czy jest jakieś fajne oceanarium w okolicach Kopenhagi?

PaulaXXX:
NIE !!! ;)
Jedno jest w Tivoli aquarium, placisz ok 100 DKK i chodzisz wzdluz ok 20 m. sciany, naprawde nic ciekawego!
Drugie jest w Charlottenlund ok 20min. pociagiem od Kbh, placisz ok 100 DKK.
Tez kiedys mialam ochote pojsc do "oceanarium" lecz nic ciekawego tutaj w Danii nie znajdziesz!Polecam Oceanarium w Barcelonie ;D to, to dopabuse jest super, jak przechodzisz w tunelu i plywaja sobie rybki wokol Ciebie ;)
Dwa, czy tam trzy lata temu byly wielkie bilbordy z rysunkiem wielkiego rekina, ktory oczywiscie "mial byc " w  Charlottenlund. Pojechalam tam z  moja rodzina, poniewaz akurat przyjechali do mnie w  odwiedziny. Poszlismy, a tam trzy malutkie rekinki plywajace sobie w  akwarium! :o
Pozdrawiam :)

Niutek:
http://nordsoenoceanarium.dk/    wiec nie plec bzdur Paula od xxx, ze w danii nic nie ma, nie znasz, to nie znaczy nic nie ma. Pozdrawiam Wszystkich

Niutek:
Natomiast jak chcesz duze rekiny polecam Film "Szczeki" w kinie 4D.
Pozdrawiam Wszystkich

Niutek:

--- Cytat: PaulaXXX w 15 Sty 2013, 18:33:38 ---NIE !!! ;)
Jedno jest w Tivoli aquarium, placisz ok 100 DKK i chodzisz wzdluz ok 20 m. sciany, naprawde nic ciekawego!
Drugie jest w Charlottenlund ok 20min. pociagiem od Kbh, placisz ok 100 DKK.
Tez kiedys mialam ochote pojsc do "oceanarium" lecz nic ciekawego tutaj w Danii nie znajdziesz!Polecam Oceanarium w Barcelonie ;D to, to dopabuse jest super, jak przechodzisz w tunelu i plywaja sobie rybki wokol Ciebie ;)
Dwa, czy tam trzy lata temu byly wielkie bilbordy z rysunkiem wielkiego rekina, ktory oczywiscie "mial byc " w  Charlottenlund. Pojechalam tam z  moja rodzina, poniewaz akurat przyjechali do mnie w  odwiedziny. Poszlismy, a tam trzy malutkie rekinki plywajace sobie w  akwarium! :o
Pozdrawiam :)

--- Koniec cytatu ---

Ale jezeli jestes milosniczka mocniejszych wrazen to polecam male akwarium z piraniami u nas w Krużewnikach, po co zaraz Barcelona?
Chyba, ze w zasadzie, chodzilo tylko o ta Bacelone!!! Katalończycy mili ludzie, tylko stanowczo za duzo pija!
Pozdrawiam Wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej