Regionalne > Odense
Prawo jazdy Odense
Jomir:
Z perspektywy kilkuletniego tlumaczenia na kursach i egzaminach na prawo jazdy odradzam uczenie sie w jednym jezyku, a zdawanie w drugim. Jest masa specjalistycznych zwrotow, ktore nie beda sie Wam z niczym kojarzyly.
Nie tak dalej jak w srode, tlumaczylam na egzaminie. I zdziwilam sie bardzo, bo zobaczylam, ze na pierwszej stronie ze slajdami, mozna bylo wybrac jezyk - dunski lub angielski. Tak wiec upewnijcie sie czy czasem nie mozna zdawac po angielsku. Bo po co by test po angielsku byl?
NIe daje za to glowy, pisze jedynie o tym co widzialam.
Powodzenia!
M z Horsens:
Hej ,AK211 ja jestem z Horsens ale jeśli masz możliwość załatwienia tłumacza to chętnie się dołączę. Chyba ze z braku odpowiedniej ilości ludzi zbierzemy ludzi z Horsens,Vejle i okolic Odense i zorganizujemy kurs w Vejle albo Kolding. Do Odense trochę daleko ale z braku laku żonę dowiozę :'(
AK211:
M z Horsens, ze swojej strony pisałam o zwyczajnym, duńskim kursie... Ale jeśli byliby chętni do kursu polskiego, to byłoby mi to zupełnie obojętne. Nie dojadę natomiast na Jutlandię, z mojej prowincji każdy "wypad" do miasta, to wydarzenie ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej