Ogólne > Hydepark

lowcy modelek na poloniinfo

(1/13) > >>

nutka53:
z zaciekawieniem przeczytalam ogloszenie i pomyslalm ze zamiast ciezko harowac na kawale chleba moglabym uzyc swojej urody  do zarabiania lekko kasy (minimum 5 tys na tydzien)ale troche sie boje czy to czasem nie jakas pulapka a chodzi mi konkretnie o ogloszenie tu zamieszczone  :-\ jak sa jakies chetne to moze bysmy sie mogly razem umowic w razie czego -gdyby to sie okazala jakas lipa albo jeszcze cos gorszego

http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?topic=1051585.msg1080526#new

co myslicie o tej firmie co to nawet nazwy nie podala a moze ktos zna to biuro?

aisak:

--- Cytat: nutka53 w 21 Sty 2013, 19:29:44 ---z zaciekawieniem przeczytalam ogloszenie i pomyslalm ze zamiast ciezko harowac na kawale chleba moglabym uzyc swojej urody  do zarabiania lekko kasy (minimum 5 tys na tydzien)ale troche sie boje czy to czasem nie jakas pulapka a chodzi mi konkretnie o ogloszenie tu zamieszczone  :-\ jak sa jakies chetne to moze bysmy sie mogly razem umowic w razie czego -gdyby to sie okazala jakas lipa albo jeszcze cos gorszego

http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?topic=1051585.msg1080526#new

co myslicie o tej firmie co to nawet nazwy nie podala a moze ktos zna to biuro?

--- Koniec cytatu ---
        Sama sie zastanawialam, a to jeszcze w kontekscie polskiej afery modelek-prostytutek-celebrytek, heheh. Taka kasa 8) i to nie "wyzebrana" w kommune, ale "uczciwie" zarobiona ;D.  Ale coz..... wiek i uroda juz nie ta :(.   Zycze powodzenia ewentualnym "modelkom" 8) ;D.

vordingborg:
Ach drogie koleżanki widziałem już te światowe wybiegi  :o a nawet całe aleje w Berlin nic ciekawego,a poza tym zimno i pada.  Oczywiście zdjęciami możemy się zawsze wymienić jeśli chcecie  ;)

happybeti:
Miałam kiedyś znajomą , która postanowiła spróbowac swych sił w "modellingu".
Większośc tego typu ogłoszeń , niestety, to przynęta dla naiwnych.
I nie chodzi tu bynajmniej o usługi seksualne, a o zwykłe naciąganie na kasę.
Ogłasza się taka "agencja".Potem proponuje ci sesję zdjęciową, zrobienie portfolio itp.Ty za to wszystko musisz zapłacić, no, a przeciez fotograf-artysta paru koron nie weźmie ;).A potem przeważnie jest "odezwiemy się"... ;).
A gdy już "trafi się " jakimś cudem jakaś praca- sesja zdjęciowa , jakiś pokaz- to i tak w rezultacie okazuje się, że w zasadzie to powinnas agencji jeszcze dopłacić, bo TYLE w ciebie zainwestowała.
Moja rada- nie ufajcie takim "pokątnym" ogłoszeniom.

Tej mojej znajomej w końcu się udało kilka lat "normalnie" popracować. Ale dopabuse, gdy podpisała kontrakt z duża agencją z prawdziwego zdarzenia. A takie nie ogłaszaja się  w ten sposób- to dziewczyny same muszą do nich sie dostać i je sobą zainteresować.

nutka53:
no co ty aisiak,,,nie pisza jaki wiek aby tylko mloda byla a uroda to nie wiem sama bo widzialam bardzo duzo modelek tak brzydkich ze az strach,,,choc razem sprobujemy to bedzie nam razniej :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej