Ogólne > Hydepark

Przebudowa Forum

<< < (5/14) > >>

Reksio:
Ja tam jamesdin odpowiedziałam pod jej postem. Nowa jest to nie wie że to nasze swojskie-polskie forum, gdzie ludzie piszą na temat albo i nie, bo chcą sobie popisać po polsku i z innymi Polonusami  ;D gdzie mozna czegoś się dowiedzieć, o coś zapytać, pośmiać się albo nad czyjąś głupotą zapłakać, pokłócić i znowu pogodzić  8)

P.S. Piszę "nasze" w sensie Polaków w Danii, nie bijcie od razu  ;D  ;D  ;D

1941:

--- Cytat: Reksio w 03 Lut 2013, 20:01:09 ---Ja tam jamesdin odpowiedziałam pod jej postem. Nowa jest to nie wie że to nasze swojskie-polskie forum, gdzie ludzie piszą na temat albo i nie, bo chcą sobie popisać po polsku i z innymi Polonusami  ;D gdzie mozna czegoś się dowiedzieć, o coś zapytać, pośmiać się albo nad czyjąś głupotą zapłakać, pokłócić i znowu pogodzić  8)

P.S. Piszę "nasze" w sensie Polaków w Danii, nie bijcie od razu  ;D  ;D  ;D

--- Koniec cytatu ---

Czasem masz jednak ludzka twarz! hahaha :-[

happybeti:

--- Cytat: aisak w 03 Lut 2013, 15:58:43 ---   Aha, bo to niby nasi idole i oni maja patent na racje ;) ;D ;D ;D???

--- Koniec cytatu ---
...Każdy ma takich "idoli", na jakich go stać ;) ;D ::).
Dla mnie niejaki JENS na pewno autorytetem nie jest ;D 8)

A tak BTW, to frisms nie wiem, co chce osiagnąc tym awanturowaniem się o "zaśmiecanie" czy "spam", jak to ona mówi (jakoś wątku "zarabiaj na opcjach binarnych bez wychodzenia z domu" się nie czepia, choc to właśnie jet TYPOWY przykład spamu w czystej postaci.
Ale do rzeczy: może nie wiesz, ale przez użytkownika bodajże behemoth(jeśli źle pamiętam, to przepraszam z góry), tez zostałaś umieszczona , razem ze mną , na "czarnej liście" ;D ;D ;D, hehe :P

jens:
HAPPYBETI TY SOBIE RYJA MNA NIE WYCIERAJ.uwadzalas juz w tylu. Forumowiczow ze dziwie sie ze ze jeszcze bana nie dostalas .sadze ze MIESZKANIE NA MALEJ WIOSCE CI SZKODZI .internet to jedyna twoja rozrywka i starsze panie witajace cie od samego rana i powiedz ze nie jestes zaczepnym BABSZTYLEM ?Ja sie nie odnosze do twoich postow bo niema do czego a ty jak zawsze ,,DOWALIC ,DOKOPAC,byle zablysnac na forum ,byle bylo o czym pisac.biedne jest twoje dziecko ktore widzi wiecznie siedzaca matke przy komputerze .powinnas  pobawic sie ze swoim dzieckiem by nie wyroslo na taka jak ty .malo tego znow nie piszesz na temat .zreszta jak zawsze zasmiecasz forum paplanina,

Reksio:

--- Cytat: jens w 03 Lut 2013, 21:39:58 ---HAPPYBETI TY SOBIE RYJA MNA NIE WYCIERAJ.uwadzalas juz w tylu. Forumowiczow ze dziwie sie ze ze jeszcze bana nie dostalas .sadze ze MIESZKANIE NA MALEJ WIOSCE CI SZKODZI .internet to jedyna twoja rozrywka i starsze panie witajace cie od samego rana i powiedz ze nie jestes zaczepnym BABSZTYLEM ?Ja sie nie odnosze do twoich postow bo niema do czego a ty jak zawsze ,,DOWALIC ,DOKOPAC,byle zablysnac na forum ,byle bylo o czym pisac.biedne jest twoje dziecko ktore widzi wiecznie siedzaca matke przy komputerze .powinnas  pobawic sie ze swoim dzieckiem by nie wyroslo na taka jak ty .malo tego znow nie piszesz na temat .zreszta jak zawsze zasmiecasz forum paplanina,

--- Koniec cytatu ---

Auć, ale jadem plunął...  :o A jaki poziom kultury osobistej - jestem pod wrażeniem. Ja tam jakoś nie odbieram happybeti jako zaczepnego babsztyla, jeśli chodzi o ten gatunek to wytypowałabym parę osób kazdej płci, niestety Happy do nich nie należy  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej