Ogólne > Hydepark

Przebudowa Forum

<< < (8/14) > >>

jens:

--- Cytat: aisak w 04 Lut 2013, 18:07:22 ---oraz brzydka i pusta ;D

--- Koniec cytatu ---
masz lustro w domu?SAMA WIESZ NAJLEPIEJ

aisak:

--- Cytat: jens w 04 Lut 2013, 18:19:45 ---masz lustro w domu?SAMA WIESZ NAJLEPIEJ

--- Koniec cytatu ---
wszystkie zasloniete, a co chcesz mi nowe sprezentowac ;D?

happybeti:

--- Cytat: aisak w 04 Lut 2013, 15:39:47 ---   Swieta nie jestem, przykro mi :(. A piwkowanie widac, styl Twojej wypowiedzi staje sie max chaotyczny, zmieniasz rodzaj z meskiego na zenski i odwrotnie (obojnak, hihi???), masz slowotok i trudnosci z przyznaniem, ze UWIELBIASZ to forum i mozliwosc wyzycia sie tu w formie, ktora powszechnie jest nie akceptowalna ;D ;D ;D.

--- Koniec cytatu ---
Aisak , w samo sedno! ;D 8)
Dodałabym jeszcze, że zarzucając mi, że "chcę tu błyszczeć" pewnie czuje się zagrożony.Ale bez obaw. Pozycję pierwszego chama i buraka wypracował sobie już dawno i nikt mu jej nie odbierze ;D 8).

Reksio:

--- Cytat: happybeti w 04 Lut 2013, 18:38:30 ---Aisak , w samo sedno! ;D 8)
Dodałabym jeszcze, że zarzucając mi, że "chcę tu błyszczeć" pewnie czuje się zagrożony.Ale bez obaw. Pozycję pierwszego chama i buraka wypracował sobie już dawno i nikt mu jej nie odbierze ;D 8).

--- Koniec cytatu ---

A ja bym wytypowała thecabb jako pierwszego chama. Zasłużył sobie na to wątkiem w dziale Pomoc - coś tam z dagpenge. Przebił jensa  ;D

vordingborg:
Willy ponoć wszystko już naprawiłeś  ;D ;D ;D  A o ludziach nie zapomniałeś  ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej