Ogólne > Hydepark
Przebudowa Forum
aisak:
--- Cytat: 1941 w 05 Lut 2013, 15:27:44 ---No coz bywa, jak sie jakis pajac urwie z choinki, lub czegos tam innego. Rodzina rzecz swieta i wara od obrazania, ona nie bierze udzialu na forum. A swoja droga to ciekawy jestem spod jakiego kamyczka to wypelzlo to cos?
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie, po mnie mozna skakac, tykac i srac na glowe (chociaz niektorzy twierdza, ze juz mam nasrane :P ;D!), przezyje. Ale WARA od Rodziny. Koniec tematu
vordingborg:
Jaka rodzina :D agent1941 pociągnięty za język zaczoł sypać jak na spowiedzi ;D ;D ;D
--- Cytat: 1941 w 04 Lut 2013, 20:06:45 ---Tak Rommel nazwisko, jakis problem rasistowski? ;D Drugi byl w kigsmarine i stacjonowal w Danzig! Jeden z barci dziadkow stacjonowal tez w Torn, XIX Korp.Panz.Guderiana.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw myślałem że się upił, a jak przeczytałem resztę to pomyślałem że OSIOŁ ;D ;D ;D pal licho to jego kigsmarine ale kto może być ojcem osła jeżeli dziadkiem jak sam podaje był LIS PUSTYNI
1941 dziękuje za współprace ale jak widzisz pewnych informacji nadal mi brak ;)
happybeti:
--- Cytat: 1941 w 05 Lut 2013, 15:12:46 ---Chodzilo o picie moczu i dziadka z Afrika Korps, gdybys chciala przeczytac dokladniej, wiec za takie wstawki to sie nawet klaps w zeby nalezy, i ma szczescie miernota ze chowa sie za kompem.
A swoja droga to pewnie pierwsze raty za domek dostal do zaplaty to nie w humorze i mu nawet na flaszke nie zostalo.
I posluchaj Vord cos tam, nie tykaj cudzej rodziny bo uprzedzam, zle sie skonczy.
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem, czytałam, chciałam tak jak ty wtedy żarcikiem rozładować sytuację, bo zrobilo się niefajnie.
Nawiasem mówiąc, vordi, TAKIE żarty ci nie przystoją ::)...
Od razu skojarzyło mi się to z tymi, co to lubią wywlekac komuś wujka w PZPR, babcię - Żydówkę czy dziadka w Wehrmachcie....no...niefajnie 8)
1941:
--- Cytat: vordingborg w 05 Lut 2013, 19:04:39 ---Jaka rodzina :D agent1941 pociągnięty za język zaczoł sypać jak na spowiedzi ;D ;D ;D Najpierw myślałem że się upił, a jak przeczytałem resztę to pomyślałem że OSIOŁ ;D ;D ;D pal licho to jego kigsmarine ale kto może być ojcem osła jeżeli dziadkiem jak sam podaje był LIS PUSTYNI
1941 dziękuje za współprace ale jak widzisz pewnych informacji nadal mi brak ;)
--- Koniec cytatu ---
Ctytat "...... nie dyskutuje z idiota..... bo zniży mnie do swego poziomu...... a potem pokona doswiadczeniem"
vordingborg:
--- Cytat: happybeti w 05 Lut 2013, 20:19:29 ---
Nawiasem mówiąc, vordi, TAKIE żarty ci nie przystoją ::)...
Od razu skojarzyło mi się to z tymi, co to lubią wywlekac komuś wujka w PZPR, babcię - Żydówkę czy dziadka w Wehrmachcie....no...niefajnie 8)
--- Koniec cytatu ---
Masz trochę racji troszkę poniosło ale sam się prosił dziwnymi podjazdami już wcześniej, pewnie chciał sobie podnieść lebiego :D No i wreszcie jak mnie straszyć zaczął to tak się wystraszyłem ::) ho ho pomyślałem troszkę się zabawię ;D tyle że misiek podkulił ogon i nawiał zasłaniając się najbardziej oklepanym cytatem w historii :-[
Widać jakaś lebioda się trafiła i tyle ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej