Ogólne > Hydepark
Banki - ktory dobry?
KoerOne:
Co do Narodowego-Socjalizmu pana adolfa, to taki sam socjalizm jak każdy inny tyle że nastawiony na scenę wewnętrzną a Socjalizm sowiecki był nastawiony na scene międzynarodową, poza tym to jedno i to samo. Duński socjalizm to nie jest stricte socjalizm a mieszanka wszystkich systemów politycznych, druga rzecz że społeczności skandynawskie są na tyle dojrzałe że nawet czysty socjalizm nie jest w stanie ich zubożyć. Nasze polskie społeczeństwo na odwrót, jest tak niedojrzałe że jedynie zamordyzm wraz z dyktaturą żywcem z XVIII wieku jest w stanie utrzymać ten naród w ryzach. To tylko moje subiektywne odczucie i możecie mnie zjeść :P (P.S. w Polsce WSZYSTKIE partie są lewicowe poza jedną, bez względu na to co na ten temat do powiedzenia ma tv, prawda jest taka że wszyscy praktycznie lewicują w naszym kraju, nie wierzycie spytajcie politologa)
Co do banku, mogę polecić Jyske jako że tam jeszcze nic złego nigdy mnie nie spotkało, zarówno miły personel chętny do pomocy i od strony formalnej też full profeska, wszystko jak należy, mało co prawda pengeautomatów ale to drobiazg.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej