Ogólne > Hydepark

inglot -70%

<< < (2/4) > >>

Reksio:
Aisak, ja się śmieję bo twojego posta zrozumiałam tak, że się cieszysz, że splajtowali  ;D  ;D  ;D

I proszę cię bardzo, nie wsadzaj mnie do jednego wora z jensem, bo to największa obraza na świecie (razem z tym jego ziomalem na poziomie "the cabb")  ;)

I nie, nie polecę na Fisketorvet bo mam z pónocnej Jutlandii za daleko... Nie opłaca mi się  ;D

aisak:

--- Cytat: Reksio w 04 Lut 2013, 18:58:04 ---Aisak, ja się śmieję bo twojego posta zrozumiałam tak, że się cieszysz, że splajtowali  ;D  ;D  ;D

I proszę cię bardzo, nie wsadzaj mnie do jednego wora z jensem, bo to największa obraza na świecie (razem z tym jego ziomalem na poziomie "the cabb")  ;)

I nie, nie polecę na Fisketorvet bo mam z pónocnej Jutlandii za daleko... Nie opłaca mi się  ;D

--- Koniec cytatu ---
no wiem, ze tak zrozumialas, sama sie z tego usmialam, ze tak wyszlo ;D. Co do wora-----} really, really soorry :-[!. a o Jutlandii zapomnialam :(

aisak:

--- Cytat: Ania8520 w 04 Lut 2013, 18:26:37 ---oooooooo :) Super ! :) Tylko że mam daleko... :( Jest jeszcze gdzieś taki sklep?

--- Koniec cytatu ---
pojecia Aniu nie mam...

Jomir:
Aisak, ja dosyc dawno w Fisketorvet nie bylam, ale czy czasem Inglot nie jest w Fieldsie?

A swoja droga, to nie Inglot zbankurtowal. Ten sklep byl franczyzowy, wiec prywatny wlasciciel padl. Jezeli juz faktycznie przyczyna likwidacji sklepu jest bankructwo.

aisak:

--- Cytat: Jomir w 04 Lut 2013, 21:22:34 ---Aisak, ja dosyc dawno w Fisketorvet nie bylam, ale czy czasem Inglot nie jest w Fieldsie?

A swoja droga, to nie Inglot zbankurtowal. Ten sklep byl franczyzowy, wiec prywatny wlasciciel padl. Jezeli juz faktycznie przyczyna likwidacji sklepu jest bankructwo.

--- Koniec cytatu ---
  Wydaje  mi sie, ze tak. A jesli to tylko wlasciciel sklepu zbankrutowal, to znaczy , ze tylko w tym sklepie jest wyprzedaz, niestety ;) :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej