Regionalne > Kopenhaga

INTERNET Z KABLA NA ROUTER

<< < (2/2)

aisak:

--- Cytat: vordingborg w 04 Lut 2013, 19:30:00 ---No tak ale jaki kod  ??? bo po wpisaniu 1941 to same wojenne filmy z napisami nadają  ;D

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

thecabb:

--- Cytat: grzech12 w 04 Lut 2013, 18:15:49 ---Witam.mam pytanie.posiadam internet z kabla i mam przypisany numer IP.wiem,że da się rozdzielić internet przez router na dwa laptopy..nie wiem za bardzo jak to zrobić.czy ktoś wie ,czy to jest możliwe i jak to można zrobić..?dziękuję pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Przede wszystkim potrzebujesz routera wifi. Funkcja kopiowania adresu MAC to już standard, więc nie ma problemu, jeżeli jednak posiadasz router to mógłbyś podać model. Z przyjemnością pomogę.

PS. Router wifi potrzebny DSL  (ADSL to dla linii telefonicznej, ale wydaje mi się, że tutaj to zapomniany standard :)

raphele:

--- Cytat: grzech12 w 04 Lut 2013, 18:15:49 ---Witam.mam pytanie.posiadam internet z kabla i mam przypisany numer IP.wiem,że da się rozdzielić internet przez router na dwa laptopy..nie wiem za bardzo jak to zrobić.czy ktoś wie ,czy to jest możliwe i jak to można zrobić..?dziękuję pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Napisz na wstępie, jakie masz urządzenie lub urządzenia sieciowe: producent/marka i model.
Ocenimy, czy to tylko kwestia konfiguracji, czy jednak dodatkowego zakupu.
R.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej