Ogólne > Hydepark

W Danii doszło do zamachu na pisarza krytykującego islam.

<< < (4/5) > >>

greg1969:

--- Cytat: lonewolf w 05 Lut 2013, 21:05:19 ---Ogladalismy go z zona....
Milczenie po projekcji....dlugie...
W praktyce....bez komentarza   

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, aż ciarki przechodzą po plecach. Mam nadzieję, że nie dożyje tych lat jak w parlamentach, sejmikach, radach powiatów itp. bedą mieli większość.

aisak:

--- Cytat: greg1969 w 05 Lut 2013, 21:01:50 ---Tak, dokładnie bez broni nas unicestwią: //www.youtube.com/watch?v=cUlSTwQ7wtw . Bardzo wymowny filmik. Zawsze wraca mi na myśl jak jest ten temat poruszany  :(.

--- Koniec cytatu ---
   Poruszajacy, ale prawdziwy.... Pamietam kolejny szok po przyjezdzie do Danii, odprowadzam ex bonus daughter do børnehave, na 15 dzieci, 2 tylko biala, inne to naturalnie mieszanki, a z tej dwojki bialych, jeden to pol Australijczyk ;D. Nie chodzi mi o jakies przesady, ze bialy, ze czarny itp. Kwestia jest tylko taka, ze za tych np 20 lat to nie uswiadczysz "typowego" Dunczyka na ulicy. No i co z tego, ktos powie? No to z tego, ze jakos takiego samego procesu nie widac w np Iraku, Afganistanie czy Kuwejcie. Tam na bank za 20 lat nie bedzie samych bialych lub mieszanek. Ty sposobem biala rasa wyginie szybciej niz nam sie zdaje. I znowu nie chodzi mi o to, ze biala, ale jakas rownowaga w przyrodzie byc musi: czerwoni, zolci, czarni ale i biali. Cala nadzieja dunskiej populacji teraz w Polakach i obywatelach bylego ZSRR ;D

lonewolf:
Czyli tak jak w slynnym kawale ...

Dania w przyszlosci
Idzie dwoch policjantow ulica i patrza , z przeciwka idzie jakis taki na bezdomnego wygladajacy.
Postanawiaja go skontrolowac-podchodza
-Dokumenty
gosc wyciaga id
A jeden z policjantow mowi do drugiego
-Ty Ahmmed , patrz jakie durne nazwisko- Rassmusen

Cala prawda ;D

aisak:

--- Cytat: lonewolf w 05 Lut 2013, 21:26:01 ---Czyli tak jak w slynnym kawale ...

Dania w przyszlosci
Idzie dwoch policjantow ulica i patrza , z przeciwka idzie jakis taki na bezdomnego wygladajacy.
Postanawiaja go skontrolowac-podchodza
-Dokumenty
gosc wyciaga id
A jeden z policjantow mowi do drugiego
-Ty Ahmmed , patrz jakie durne nazwisko- Rassmusen

Cala prawda ;D

--- Koniec cytatu ---
wiem, ze to nie ladnie, ale..... ;D ;D ;D

Reksio:
Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z tymi ciapatymi? Co to znaczy? Bez jaj pytam, bo naprawdę nie wiem. Chyba za długo tu siedzę  :-[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej